10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Keuken Ulla-607

Voor de liefhebbers van klassiek is dit absoluut een droomkeuken met de authentieke kader deuren, glazen bovenfronten en chique zwarte knoppen. De keuken is echter wel van alle moderne gemakken voorzien zoals een oven, vaatwasser en inductiekookplaat.

Landelijk & chique

  • Klassieke fronten met matglas in bovenkasten
  • Whirlpool keukenapparaatuur (kookplaat, koelkast, afzuigkap, oven en vaatwasser)
  • Marmerlook keukenblad
  • Handige achterwand
  • Stijlvolle kraan en spoelbak


Gemak

Zie jij jezelf al kokkerellen in deze keuken? Een lekker visje in de oven terwijl ondertussen de boontjes op de inductieplaat van Whirlpool staat te pruttelen. De enorme chique zwarte afzuigkap zuigt de luchtjes in een mum van tijd op. En na een heerlijke maaltijd verdwijnt alle vieze vaat in de vaatwasser om er weer als nieuw uit te verschijnen.

Niet voorzichtig

Nog zo fijn is alle bergruimte in deze keuken. De klassieke keukendeuren met kader hebben een soft close systeem waardoor je niet voorzichtig hoeft te zijn met het dichtgooien hiervan. Je zal er niks van horen of merken.

Ruimte creëren

Het keukenblad en de handige achterwand lijken misschien van bruin marmer, maar stiekem is het gewoon kunststof. Dat is alleen maar handig, want dit maakt het schoonmaken en onderhouden van de keuken een stuk minder tijdrovend. En dat wil je toch!

Prijs zoals opgesteld € 15.200

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken