Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Trend

Op zoek naar iets unieks? Dan is dit de badkamer voor jou met de kleurrijke mozaïektegels boven het toilet en in de douchecabine. Een ruimte om elke keer weer blij van te worden. Daarnaast biedt deze met een regendouche en royaal verlichte spiegel alle comfort waar je naar zoekt.

Modern & uniek

  • Regendouche 
  • Design met unieke mozaïektegels
  • Met led verlichte spiegel
  • Hangend badkamermeubel


Geen concessies

Voor het realiseren van deze badkamer hoeft de beschikbare ruimte helemaal niet groot te zijn en dat is fijn, want ook met wat minder ruimte wil je graag wegdromen in een comfortabele badruimte. Je hoeft dan ook geen concessies te doen als het op comfort aankomt, want in de heerlijke regendouche kan je perfect relaxen. Vervolgens ga je voor de spiegel staan die ervoor zorgt dat je meer dan voldoende licht hebt voor je dagelijkse gezichtsverzorging.

Speciaal design

Het meest unieke aan deze badkamer zijn de hexagonvormige mozaïektegels met een vrolijk motief. Door het uitgekiende design geeft dit de ruimte net iets speciaals, maar overheerst het niet.

Hangen

Comfortabel, stijlvol en ook nog handig. Als je tenminste snel klaar wilt zijn met het poetsen van je favoriete kamer in huis. Door het hangende badkamermeubel zuig en dweil je overal zo onderdoor en is alles in een handomdraai weer schoon.

Prijs zoals opgesteld € 7.718

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken