Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Stradius
Brugman badkamer Stradius
Brugman badkamer Stradius
Brugman badkamer Stradius
Brugman badkamer Stradius

Badkamer Stradius

Houd jij van luxe, donkere kleuren en marmer? Dan komen in deze badkamer al je wensen samen.De koperen details die hier perfect passen maken deze badkamer helemaal af! En de grote ronde spiegel met LED-verlichting breekt de strakke lijnen.

Pure luxe

  • Ruime douchecabine met regen- en handdouche
  • Mat zwart hangend toilet
  • Extra veel opbergruimte
  • Spiegel met LED-verlichting, touch bediening en verwarming
  • Waskom en kranen in geborsteld koper


Donker als de nacht

De wand met grote zwart marmeren tegels springt gelijk in het oog en geeft je een ruimtelijk gevoel. De grijze betonlook tegels vormen daartegen een perfect contrast en geven de badkamer een unieke sfeer.

Koperen details

Kranen zijn vandaag de dag allesbehalve saai en je hebt ze in allerlei kleuren en uitvoeringen. En hoe chique staat dan geborsteld koper? Precies! Het extra lange wastafelmeubel is ideaal om al je verzorgingsproducten in op te bergen. 

Regendouche

De douche geeft je niet alleen door de tegels een luxe gevoel, maar ook door de heerlijke regendouche in koper kleur. Je favoriete douchegel en shampoo heb je direct bij de hand door het handige zwarte nisje in de douche. Ideaal!

Prijs zoals opgesteld € 7.178

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken