Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Sirrah 295

Warm en modern

  • Blackline oven
  • Bijpassende zwarte regalen
  • Matzwarte kraan en spoelbak
  • Headroom zwarte afzuigkap


De Sirrah 295 keuken heeft een rustieke uitstraling dankzij de bruine kleur in combinatie met mat zwarte details. De stijlvolle blackline oven en de vaatwasser met silent-functie zijn praktische, sfeervolle toevoegingen van deze bijzonder rustieke keuken.

Brugman keuken Sirrah 295

Deze Sirrah 295 keuken is rustiek en modern tegelijkertijd. De rustieke uitstraling wordt mogelijk gemaakt door de achterwand in frontkleur over de hele hoogte van de muur. De bijpassende zwarte regalen maken deze rustieke uitstraling compleet. De bruintinten contrasteren met de zwarte details, zoals een mat zwarte kraan, mat zwarte spoelbak en een stijlvolle blackline oven. Ook de headroom afzuigkap is in het zwart afgewerkt. Dankzij de vaatwasser met silent-functie geniet je in alle rust van deze comfortabele, stijlvolle keuken. 

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de hoekkeuken Sirrah 295 iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Prijs zoals opgesteld € 14.300
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken