Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Rosa
Brugman badkamer Rosa
Brugman badkamer Rosa
Brugman badkamer Rosa

Badkamer Rose

Heb je geen grote badkamer, maar wil je toch graag een bad en een douche? Dan is badkamer Rosa een perfect voorbeeld hiervan. Een compacte badkamer in een moderne en frisse stijl door de combinatie van tegels en kleuren.

Modern & compact

  • Douchebad met regendouche
  • Hangend toilet met handig nisje
  • Sfeervolle tegel combinatie
  • Zwevend badkamermeubel in lichtgrijs
  • Grote ronde spiegel


Douche en bad in één

Heb je eigenlijk geen plek voor een ligbad in je badkamer, maar kan je hem toch niet missen? Dan is een douchebad de ideale oplossing. Door de ergonomische uitvoering lever je bovendien niet in op comfort. Zeker niet als je bekijkt wat voor een heerlijke regendouche je krijgt.

Fijne combinaties

De eyecatchers van deze badkamer zijn absoluut de driehoekige roze tegeltjes tegen de wand. Ze vormen een perfect contrast met de gladde witte wandtegels en de zachte grijze vloertegels waar het bad ook mee bekleed is. Het moderne lichtgrijze badkamermeubel met grote ronde spiegel past perfect in deze badkamer.

Luxe keuzes

En het praktische aan deze compacte badkamer is dat er ook nog een toilet in zit. In het nisje boven het toilet kun je de toiletrollen kwijt of je gebruikt dit om stijlvolle accessoires neer te zetten.

Prijs zoals opgesteld € 5.564

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken