Roja

Landelijke, moderne stijl

  • Landelijke, moderne stijl
  • Betonlook werkvloer
  • 1 en een kwart spoelbak
  • Stol omlijsting om halfhoge kasten
  • Afzuiging in standbouw
  • Insteekplanken voor accessoires

Keuken Roja

Ben je op zoek naar een stijlvolle keuken welke past in een landelijk modern interieur? Dan is de Roja misschien wel iets voor jou. De keuken heeft witte fronten met verticale groeven en een betonlook aanrechtblad. Door deze stijlvolle combinatie ontstaat er een ruimtelijke sfeer. Daarnaast heeft de keuken strakke, grijze grepen om het geheel af te maken. 

Met de 1 ¼ spoelbak heb je ruimte genoeg om groente te wassen of de vaat te doen. De planken aan de wand zijn ideaal om accessoires, zoals planten, mooi servies of kookboeken op te plaatsen. Zo maak je jouw nieuwe keuken extra stijlvol en uniek.

Interesse in deze landelijk moderne keuken? Kom langs in een van onze showrooms en bekijk de keuken met eigen ogen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Prijs zoals opgesteld € 12.950

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten