Keuken Roja

Een landelijke keuken met een modern tintje is absoluut de juiste omschrijving voor dit model met speelse details zoals de verticale groeven op de kastdeuren en T-vormige grepen. Het betonlook werkblad en de achterwand geven de witte keuken een warme sfeer en zijn super praktisch net als het extra gedeelte van de wasbak.

Landelijk & modern

  • Kunststof werkblad en achterwand met betonlook 
  • Aqua Hot+ 3-in-1 kraan
  • wasbak 
  • Twee hoge omlijste kasten met Whirlpool koelkast, vriezer en combitron
  • Afzuiging in standbouw

 

Betonlook

Dit is zo’n keuken waar (bijna) iedereen zich direct in thuis voelt en dat komt mede door het prachtige en praktische kunststof werkblad met betonlook. Handig dat deze ook is doorgetrokken op de achterwand tot een fijne hoogte, waardoor je spetters altijd zo wegveegt met een vochtig doekje. Maar ook de verticale groeven in de witte kastdeuren geven de keuken gelijk een gezellige uitstraling.

Direct kokend water

Wie eenmaal een kokendwaterkraan heeft ervaren wil nooit meer anders en deze 3-in-1 kraan is al helemaal een uitkomst. Het biedt je direct toegang tot koud, warm en kokend water. Zo zet je in een handomdraai een kop thee of heb je heet water voor het koken van pasta of groenten. Het is niet alleen reuze makkelijk, maar zeker heel efficiënt.

Extra spoelbak

De tweede kleine spoelbak is meer dan welkom, want dit is ideaal om groenten in te wassen of tussendoor even snel een kleine vaat weg te werken. Al heb je natuurlijk ook gewoon een vaatwasser in deze keuken. De insteekplanken boven het werkblad kun je handig gebruiken als extra opbergruimte, maar zeg nu zelf: voor accessoires en mooie spulletjes zijn ze ook bij uitstek geschikt.

Prijs zoals opgesteld € 12.950

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten