Brugman badkamer Rodiano

Natuur, ruim, speels

  • Natuurlijk ogende badkamer
  • Ruime douche met schuifwand
  • Opvallende radiator
     

De Rodiano badkamer oogt natuurlijk door de tegels met uitstraling van natuursteen. De kleine tegels boven het bad geven het geheel een speels effect. De douche is bijzonder ruim en voorzien van een glazen schuifwand met softclose bediening. De radiator is uitgevoerd in een opvallende, bijpassende kleur. De echte blikvanger is de grote spiegel met een volledig geïntegreerde lichtlijst.

Diverse opbergmogelijkheden

In de Rodiano badkamer vind je boven het bad en in de douche nisjes voor het handig opbergen van je verzorgingsproducten. Het grote badkamermeubel is uitgevoerd in een mooi gemêleerde houtkleur. Bovendien is dit meubel voorzien van vier grote, luxe lades waar je met gemak al je badkamerbenodigdheden in kwijt kunt. Ook beschikt dit meubel over een dubbele, wit matte wastafel.

Bekijk de Rodiano badkamer

Wil jij zelf deze badkamer met bad en inloopdouche bekijken? Kom langs in onze showroom om deze mooie badkamer te zien en ervaren.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten