Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Rodiano
Brugman badkamer Rodiano
Brugman badkamer Rodiano
Brugman badkamer Rodiano
Brugman badkamer Rodiano
Brugman badkamer Rodiano

Badkamer Rodiano

Houd jij van strakke lijnen maar ook van een rustieke en sfeervolle uitstraling? Dan is deze badkamer iets voor jou. Badkamer Rodiano is van alle gemakken voorzien met een dubbele wastafel, heerlijk ligbad en een sunshower in de douchecabine. Die je na je eerste ervaring hiermee nooit meer kwijt wilt.

Rustiek & sfeervol

  • Bad met handdouchekop
  • Douchecabine met sunshower
  • Stijlvolle radiator
  • Spiegelpaneel met touch-verlichting en verwarming


Baden en douchen

Een ligbad, wie wil dat nou niet? Met de handige handdouchekop is het bovendien heel gemakkelijk om hierna ook nog even snel je haren te wassen. De met deels mat glas uitgevoerde douchecabine met sunshower.

3 formaten tegels

Door voor één vloer-, wand- en decortegel te kiezen, creëer je rust in je badkamer. Maar met de verschillende formaten wordt het nooit saai. De Manhattan-tegel is een gemêleerde onderhoudsvriendelijke tegel in een lichte kleur die iets weg heeft van natuursteen.

Meubels

Het zwevende badkamermeubel van Ben Sanitair in houtlook heeft twee ruime lades. De ruime wastafel wordt geleverd met een dubbele wasbak. Nog idealer is het Ben Freya spiegelpaneel dat je alleen maar kort hoeft aan te raken om de verwarming (tot 140 graden) en verlichting in werking te stellen. Ideaal, want zo heb je nooit een beslagen spiegel.

Prijs zoals opgesteld € 11.249
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken