Brugman badkamer Rilux

Luxe en ruimtelijk

  • Ruime inloopdouche met Sunshower en glazen wand
  • Wastafel met glazen blad
  • Genoeg ruimte voor eigen accessoires
  • Randloos designtoilet van Duravit voor extra hygiëne


Deze ruime badkamer heeft een luxe uitstraling door de pure kleuren en het hoogwaardige materiaalgebruik. De zeskantige designtegels tegen de achterwand geven de badkamer een uniek en speels effect. De spotjes in het plafond en de LED-verlichting onder het bad zijn mooi verwerkt in het geheel en laten de badkamer ruimtelijk ogen. Het badkamermeubel beschikt over een originele vrijstaande waskom en een glazen blad.

Ruimtelijk gevoel

Deze grijze badkamer beschikt over een douche met een Sunshower, waarmee het mogelijk is om tijdens het douchen te werken aan een mooie teint. Ook andere elementen zorgen ervoor dat het in deze badkamer heerlijk ontspannen is. Voorbeelden zijn de sfeervolle LED-verlichting en het comfortabele bad. Ideaal voor wie graag tijd in de badkamer doorbrengt.

Zou jij hier kunnen ontspannen?

Wil je graag eens in het echt ervaren hoe ruim deze klassieke badkamer is? Dat kan wanneer je een bezoekje brengt aan een showroom bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten