Pairc

Landelijk moderne keuken

  • Landelijk moderne style 
  • Graniet werkblad met traditionele waterkering
  • Zwarte vrijstaande inductie fornuis
  • Glazen wandkasten
  • Strakke moderne wandtegels

Keuken Pairc

De Pairc is een prachtige keuken voor een landelijk modern interieur. Deze keuken is namelijk voorzien van houtlook fronten en een stijlvol granieten werkblad met traditionele waterkering. De combinatie van deze materialen zorgt voor een warme en contrasterende uitstraling. 

De keuken is ingericht met een zwart, vrijstaand inductie fornuis wat zorgt voor een stoere en landelijke finishing touch. De strakke, moderne wandtegels zijn uitgevoerd in dezelfde tint als het aanrechtblad en zorgen voor een mooi geheel. De glazen wandkasten maken de keuken helemaal af. Plaats hier bijvoorbeeld je mooiste servies in. 

Is deze keuken iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar heb je liever een andere kleur of opstelling? Kom langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten je graag de mogelijkheden zien en helpen je bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. 

Prijs zoals opgesteld € 13.250

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten