Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Pairc

Prijs zoals opgesteld
€ 12.500
Prijs zoals opgesteld € 12.500

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

’s Ochtends pannenkoeken bakken of verse croissantjes in elkaar draaien… Heb jij altijd al gedroomd van zo’n ouderwets vrijstaand fornuis met een enorme oven in je keuken? In deze landelijke keuken zit ‘ie’, maar dan wel in een nieuw jasje met inductiekookplaat. En dat is nog niet het enige fijne aan dit model.

Landelijk & stijlvol

  • Granieten werkblad met waterkering
  • Vrijstaand La Germania inductiefornuis met oven
  • Achterwand met unieke metrotegels
  • Glazen wandkasten
  • Sfeervolle eiken keukendeuren met frame

 

Droomkeuken

Het is toch absoluut ieders droom om te koken op een vrijstaand fornuis op pootjes? Deze moderne variant met vijf inductiezones maakt al je kookdromen waar. De oven daaronder is bovendien zo ruim dat je er met gemak een pizza voor het hele gezin in bakt. De grote ATAG afzuigkap zuigt alle luchtjes en dampen op die je tijdens het koken produceert en niet de hele avond in je huis wilt laten hangen.

Extra randje

Het granieten werkblad geeft de keuken letterlijk en figuurlijk een robuuste sfeer, want dit slijtvaste en krasbestendige materiaal is bij uitstek geschikt voor in de keuken. Het handige aan dit specifieke blad is de licht opstaande waterkering die ervoor zorgt dat vloeistoffen niet direct over de rand gaan na het knoeien. De metrotegels op de achterwand passen perfect bij het keukenblad. Heb je trouwens al op de details van deze tegels gelet?

Landelijk opbergen

De eikenhouten keukendeuren en lades met zwarte grepen geven de keuken direct een landelijk karakter en bieden ook lekker veel opbergruimte. Nog meer ruimte nodig? De glazen wandkasten zijn ook ideaal om nog servies in kwijt te kunnen. Deze zijn voorzien van handige ledverlichting voor beter zicht.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken