Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Opus
Badkamer Opus
Badkamer Opus

Brugman badkamer Opus

Modern en tijdloos

  • Transparante stoomcabine
  • Vrijstaand designbad
  • Houtlook tegels
  • Mat wit sanitair


Deze moderne badkamer geeft dagelijks extra luxe. Het sanitair in mat wit gecombineerd met de keramische tegels in houtlook geven de ruimte een natuurlijke en frisse uitstraling. De transparante stoomcabine en het vrijstaande designbad creëren een echt wellnessgevoel. De kasten, plankjes en nisjes bieden voldoende opbergmogelijkheden voor verzorgingsproducten, handdoeken en mooie accessoires. Zo geef je de badkamer gemakkelijk een persoonlijke touch.

Een eigen spa in huis

De natuurlijke kleuren zorgen voor rust in de kamer en in je hoofd. Deze ruimte is dan ook ideaal voor wie zich af en toe graag even terugtrekt voor een heerlijk ontspannen bad. Zo begint en eindigt iedere dag relaxed.

Kom jij hier ook graag tot rust?

Wil je graag kijken of jij in deze badkamer met bad en inloopdouche ook volledig tot rust kan komen? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom, waar je deze met eigen ogen kunt bekijken.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken