Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman Nature badkamer

Badkamer Nature

Sluit je ogen. Ja, het is een beetje gek zo midden op de dag of avond. Maar doe het nou maar… En stel je nu jouw perfecte badkamer voor. Val jij voor een industrieel design? Open dan je ogen maar weer en bekijk deze badkamer eens goed.

Industrieel & sfeervol

  • Inloopdouche in industriële stijl
  • Regen- en handdouche
  • Ingebouwd ligbad
  • Houtlook badkamermeubel met dubbele betonnen waskom
  • Luxe Grohe inbouwkranen

 

Royale regendouche

Wanneer je deze badkamer binnenloopt voelt het gelijk als thuiskomen. De royale regendouche heeft een enorme aantrekkingskracht wanneer je een momentje voor jezelf nodig hebt. Het moment waarop de stralen recht naar beneden vallen en je hele lichaam omsluiten, dat is toch puur genot?

Warmte genot

Al kan dat genieten ook heel goed in het ingebouwde ligbad. Want wat is er nu fijner dan in het warme water liggen om helemaal tot rust te komen? En wanneer je klaar bent pak je die heerlijk voorverwarmde handdoek binnen handbereik van de radiator af. Juist ja. Uit deze badkamer wil je nooit meer weg.

Extra opbergplezier

Het hangende badkamermeubel biedt daarnaast gewoon heel veel ruimte. Zowel de vier lades als de kast ernaast en de spiegel geven extra opbergplezier. In de spiegel zit bovendien ook nog ledverlichting om je nog een handje extra te helpen. De Grohe inbouwkranen geven de industriële look net dat luxueuze tintje. En hoe fijn zijn die dubbele betonnen waskommen? Elkaar in de weg zitten tijdens het tandenpoetsen is hiermee absoluut verleden tijd.

Prijs zoals opgesteld € 8.657
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken