Brugman keuken Mogano

Eiken in de Mogano keukenfamilie


De Mogano 865F keuken in kasteel eiken creëert een warme, natuurlijke sfeer. Door het contrast tussen het warme kasteel eiken en het betonnen aanrechtblad krijgt deze keuken een uniek, robuust, maar toch warm karakter. Deze keuken is niet alleen sfeervol, maar dankzij het schitterende Boretti fornuis en het stoere spoeleiland ook zeer praktisch.

Brugman keuken Mogano 365F

Deze keuken krijgt dankzij het kasteel eiken een warme, natuurlijke sfeer. Door de stoere horizontale Viking grepen en een 8 cm dik betonnen aanrechtblad krijgt deze keuken een robuuste uitstraling.

Het contrast tussen het warme kasteel eiken en het betonnen aanrechtblad zorgt voor het unieke karakter van deze keuken. De afzuigkap is niet zichtbaar dankzij de goed afgewerkte vakwerkschouw. Het schitterende Boretti fornuis en het stoere spoeleiland maken deze keuken stijlvol, sfeervol en eenvoudig in gebruik.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is deze industriële en landelijke keuken iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten