Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Mogano 865F

Prijs zoals opgesteld
€ 14.500
Prijs zoals opgesteld € 14.500
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Wijnliefhebbers, opgelet! Dit is de ideale keuken wanneer je jezelf ervan wilt verzekeren dat je wijn op de juiste temperatuur is. En daarnaast is deze landelijke keuken uitgevoerd met vintage eikenhout absoluut een lust voor het oog.

Landelijk & luxe

  • Bertazonni fornuis met inductie
  • Houtlook met luxe zwarte grepen
  • Kookeiland
  • Stijlvolle schouw met ingebouwde AEG afzuigkap
  • Beko wijnklimaatkast

 

Favoriete plek

De keuken hoort de favoriete plek in het huis te zijn waar je gezellig met elkaar kunt koken en daar is deze keuken ideaal voor. Door de ruime opstelling met het kookeiland kan je met meerdere mensen tegelijk in de keuken bezig zijn, zonder elkaar in de weg te staan. En heb je het grote fornuis met inductie al gezien én de net zo forse AEG oven? Daar kun je ongetwijfeld de heerlijkste gerechten op en in klaarmaken.

Praktisch stijlvol

Een afzuigkap blijft vaak een dingetje, maar hier is het met de prachtige schouw juist de eyecatcher van je keuken. Het composiet aanrechtblad is niet alleen heel stijlvol, maar ook heel praktisch. Net als de extra hoge opstaande rand van het blad aan de achterzijde. Dit voorkomt niet alleen spetters van het koken op je muur, maar vormt ook een handig plankje voor ingrediënten die je meteen bij de hand wil hebben zoals een rijke olijfolie of kruiden.

Ideale wijn

Een ander pareltje van deze keuken is de mega Beko koelkast mét wijnklimaatkast. Ideaal voor wijnliefhebbers om je wijn exact op de juiste temperatuur te kunnen serveren. De koelkast is bovendien ruim genoeg om de weekboodschappen voor het hele gezin in kwijt te kunnen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken