Brugman keuken Milox steengrijs

Steengrijs, moderne keuken

De Brugman Milox heeft een mooi evenwicht tussen veel opbergruimte en éxtra werkruimte. Dat zorgt ervoor dat je je als een echte kok voelt in je eigen keuken. Door de hoge kast, welke uit slechts één deur bestaat, de grote laden en het verdiepte aanrechtblad ontstaat er een zee van ruimte in deze keuken.

Het zorgt op deze manier voor een bijzonder ruime uitstraling, die versterkt wordt door de ingebouwde afzuigkap en de weggewerkte kasten. De keuken is ook nog eens voorzien van hyper moderne apparatuur (vrij te kiezen natuurlijk, het past altijd).

We hebben het hier over een inductiekookplaat, ingebouwde koel-vriescombinatie, oven, vaatwasser en ingebouwde afzuigkap. Deze Brugman keuken Milox is leverbaar in verschillende kleuren en ook in houtdesigns.

Prijs zoals opgesteld

  • Werkblad
  • Apparatuur
  • Keukenkasten
  • Accessoires
Totale keuken € 9.795
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten