Brugman badkamer Mandana

Retro en modern tegelijkertijd

  • Back to wall bad
  • Inloopdouche
  • Wastafelblad van Solid Surface


De Mandana badkamer is een unieke toevoeging aan onze badkamercollectie. Door de combinatie van zwart en wit die in alle elementen van de badkamer terugkomen, heeft Mandana een retro look. De vormgeving van het sanitair en de meubelen is daarentegen strak, waardoor retro wordt gemixt met modern. Dit resulteert in een originele en luxe badkamer.

Luxe elementen

Het heerlijke back to wall bad bevat een mooie inbouwkraan. In dit bad kom je na een lange dag werken heerlijk tot rust. De nis boven het bad zorgt voor een praktische en stijlvolle toevoeging waarin je al je badproducten kwijt kan. Naast het bad bevat de badkamer ook een ruime inloopdouche met regendouchekop. Het wastafelmeubel biedt speelse opbergmogelijkheden, omdat deze bestaat uit een kast en een open gedeelte waarin je bijvoorbeeld badhanddoeken kunt opbergen.

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd geworden naar de Mandana badkamer met bad en inloopdouche? Kom dan langs bij onze showroom om zelf de sfeer te proeven en te ontdekken of dit dé badkamer voor jou is. 

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten