Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

klassieke badkamer
Mandana badkamer
Mandana badkamer
Mandana badkamer
Mandana badkamer

Badkamer Mandana

Maak jij graag een gedurfde keuze? Dan is deze unieke badkamer vast iets voor jou. De gecombineerde retro en industriële stijl wordt helemaal gemaakt door de zwarte en witte elementen die samenkomen. En dan hebben we het nog niet eens over het back to wall ligbad en de inloop-regendouche gehad.

Retro & comfort

  • Back to wall ligbad
  • Inloopdouche met regen- en handdouchekop
  • Hangend badkamermeubel
  • Zwarte kranen en details
  • Toilet met soft close

 

Marmerlook

De marmerlook tegels geven je badkamer in één oogopslag een luxe uitstraling. De witte tegels op de wand en de zwarte op de vloer vormen daarbij het perfecte contrast dat in de rest van de ruimte is doorgevoerd.

Back to wall

Een bad staat regelmatig op het verlanglijstje van menig nieuwe badkamer en deze heeft hem. Het voordeel van een back to wall is dat deze ruimte bespaart en gelijk de stofnesten achter het bad voorkomt. Na een drukke werkweek of koude winterdag even helemaal tot rust komen en de spieren op laten warmen, dat wil toch iedereen? De nis boven het bad is bovendien lekker praktisch en biedt absoluut ruimte aan al je bad-oliën en heerlijke bruisballen.

Perfecte straal

Al is de verleiding van de ruime inloopdouche met regendouche ook erg groot. Voel je de waterdruppels al over je hoofd heen naar beneden stromen? Zo spoel je perfect een drukke werkdag in een paar minuten van je af.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken