10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Lutreau 127 landelijke keuken
lutreau 127 landelijke keuken

Lutreau 127

Landelijk en gezellig

  • Sprekende accenten, zoals kranslijsten op de kasten en pilaren aan de zijkant van de keuken
  • Warme en zachte uitstraling dankzij de combinatie van het composieten werkblad en het kunststof
  • 4 glaskasten inclusief verlichting
  • 5 luxe laden


De Lutreau 127 keuken van Brugman is eigentijds en klassiek tegelijkertijd. De symmetrische opstelling zorgt voor een rustige, opgeruimde uitstraling. Bovendien zorgen vijf grote luxe laden voor een fijn opberggemak.

Brugman keuken Lutreau 127

Deze Lutreau 127 keuken van Brugman is zowel klassiek als eigentijds. De klassieke accenten, zoals kranslijsten op de kasten en pilaren aan de zijkant van de keuken laten deze keuken spreken. Warm en zacht ontmoeten elkaar dankzij de combinatie van het composieten werkblad en het kunststof. Bij de keuken worden prachtige, klassieke glaskasten toegevoegd inclusief verlichting, zodat zowel de uitstraling als het comfort optimaal is. De keuken oogt netjes, dankzij de vijf luxe laden en de symmetrische opstelling van de keuken.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is deze G-keuken iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Prijs zoals opgesteld € 20.950
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken