Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Lutreau 127

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Deze keuken past perfect in jouw woonboerderij of landelijke interieur en dat is fijn, want je voelt je bij de zachte kleuren en materialen al helemaal thuis. Dat plus de vele (opberg)ruimte en alle apparaten die je hartje begeert, maken deze keuken de ideale keuze.

Landelijk & sfeervol

  • Veel opbergruimte
  • Combinatie van composiet en kunststof werkbladen
  • Inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, multifunctionele oven en geïntegreerde vaatwasser
  • Glazen bovenkastjes met led-verlichting
  • Sfeervolle spatwand met grijze metrotegels


Eiland vibes

Altijd al een kookeiland willen hebben? Dit is je kans! Al sla je met de hele familie aan het koken of bakken, er is genoeg werkruimte voor iedereen. Nog een voordeel van een kookeiland is dat dit de ruimte gelijk omturnt tot een heerlijke leefkeuken.

Bladen combinatie

Deze keuken biedt je genoeg werkruimte met de twee heerlijk grote werkbladen. Het kookeiland heeft een kunststof variant in houtlook wat het ideale materiaal is als je het over robuust en onderhoudsvrij hebt. Het composieten betonlook werkblad vormt daar een prachtige combinatie bij. Nog zo’n krasbestendig en slijtvast materiaal dat jaren mooi blijft.

Mooi opbergen

De vele opbergruimte is fijn, maar het oog wil ook wat en dat krijg je met de prachtige sierlijsten en bijpassende knoppen. De bovenkasten zijn uitgevoerd met glas en vier kleinere nisjes, zodat jouw mooie glaswerk en servies een prominente plek krijgt waar het gezien mag worden.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken