Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Lloyd
Brugman badkamer Lloyd
Brugman badkamer Lloyd
Brugman badkamer Lloyd
Brugman badkamer Lloyd
Brugman badkamer Lloyd

Badkamer Lloyd

Heb je niet zoveel ruimte voor een grote badkamer, maar wil je genoeg opbergruimte en het liefste gaan voor de stijl ‘hotel chique’? Je krijgt het allemaal in huis met dit pareltje dat bovendien een douchecabine heeft om van te dromen.

Luxe & klassiek


Fijn hoekje

Hoe fijn is dit hoekje om je ’s ochtends klaar te maken voor de dag of je voor te bereiden op de nacht. Met al die opbergmogelijkheden door de vier greeploze lades grijp je nooit mis. En je hebt daarnaast genoeg plek om je spullen rondom de chique waskom uit te stallen. Een paar mooie kaarsen erbij en je voelt je helemaal zen.

Zitje

Nog meer zen word je van de douchecabine die is uitgerust met een regendouche en een fijn zitje, want hoe fijn is het om soms gewoon eens even rustig in je badkamer plaats te nemen. Voel je dat warme water al over je kruin, je schouders en langs je lichaam stromen? Het ultieme moment om de drukte van de dag van je af te spoelen.

Luxueuze sfeer

De grafiet zwarte tegels met een lichte voeg zijn gelegd in een uniek patroon, wat deze badkamer one of a kind maakt. In combinatie met de zandgrijze houtlook tegels en de zachtgrijze vloertegels zorgt dit voor een geweldige luxueuze sfeer.

Prijs zoals opgesteld € 6.463

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken