Brugman Lineos badkamer

Luxueus en modern

  • Moderne, zwarte douchewand
  • Bijpassend zwarte, ronde wasbak
  • Modern, vrijstaand bad


Met de Lineos badkamer geniet je van iedere douchesessie en badsessie. Deze badkamer beschikt over een luxe uitstraling en een strakke afwerking. 

Brugman badkamer Lineos

De modern zwarte douchewand geeft de badkamer direct een luxe tintje. De zwarte, ronde wasbak sluit prachtig aan op de douchewand. Hierdoor ontstaat er een strak geheel in de badkamer. 

Deze badkamer beschikt over een modern, vrijstaand bad. Hiermee geniet je van heerlijke badsessies in deze prachtige badkamer. Het bad is uitgevoerd in de kleur wit. Dit bad staat los van de muur, waardoor er een ruimtelijk sfeer ontstaat. 

Wil jij ook genieten van ultieme momentjes in de badkamer?

Kom dan gerust langs in onze showroom bij jou in de buurt en bekijk deze badkamer met eigen ogen. De badkameradviseurs van Brugman staan voor je klaar om je te helpen.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten