Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

minimalistische badkamer

Brugman Linea badkamer

Strak en minimalistisch

  • Massief eiken meubel
  • Speelse nisjes
  • Douchekop met waterval en elektronische bediening
  • Acero tegel in verschillende formaten


Deze ruime badkamer heeft een luxe uitstraling door de witte kleur en hoogwaardige, luxe elementen. De nisjes geven een speels effect en bieden extra opbergruimte voor mooie accessoires of doucheproducten. Dankzij de waterval douche met elektronische bediening geniet je prinsheerlijk van jouw douchemoment.

Brugman badkamer Linea

Deze ruime badkamer heeft een luxe uitstraling door de witte kleur en hoogwaardige, luxe elementen. Deze lichte badkamer krijgt een stoere touch door de Acero tegels in verschillende formaten. De nisjes geven een speels effect en bieden zowel in als naast de douche opbergruimte voor mooie accessoires of doucheproducten. Het eikenhout geeft de badkamer een natuurlijke, warme uitstraling en combineert mooi met de andere kleuren.

De zwevende meubels zorgen voor een ruimtelijke uitstraling. Deze ruimte is voorzien van luxe elementen die het dagelijkse gebruik net wat aangenamer maken. Zo is de waterval douche voorzien van elektronische bediening en warm je handdoeken gemakkelijk op met behulp van de radiator. De ingebouwde kranen boven de wastafel maken de moderne look compleet.

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze moderne badkamer precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken