Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman toilet Limestone
Brugman toilet Limestone
Brugman toilet Limestone

Toiletruimte Limestone

De grote natuurlijke tegels laten je helemaal tot rust komen in het kleinste kamertje van het huis. Saai is dit toilet absoluut niet vanwege de luxe wand met marmerlook tegels en de koperen accessoires. En dan hebben we het nog niet eens over de luxe spiegel gehad.

Natuurlijk & luxe

  • Combinatie van grijze limestone tegels en luxe marmerlook tegels
  • Hangend toilet met softclose
  • Dimbare LED-spiegel met touchbediening
  • Koperkleurige details


Comfortabel versus luxe

De grote limestone tegels zorgen dat de toiletruimte optisch groter lijkt en zorgen voor een rustig geheel. Het luxe tintje komt van de enkele wand met marmerlook. Deze tegels zijn niet alleen prachtig, maar ook makkelijk in onderhoud.

Spiegeltje spiegeltje

Vaak is het toilet de dichtstbijzijnde ruimte om even je make-up te checken. Hoe geweldig is het dan om zo’n grote, ronde spiegel te hebben met verlichting en touch bediening.

Contrasterende details

Het geborstelde koper van de kraan, wc-rolhouder en toiletrolhouder vormen een perfect contrast met de lichte naturel kleuren en geven het toilet een luxe sfeer.

Prijs zoals opgesteld € 2.075

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken