Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keuken Lango 695
Keuken Lango 695
Keuken Lango 695
Keuken Lango 695
Keuken Lango 695
Keuken Lango 695
Keuken Lango 695
Keuken Lango 695
Keuken Lango 695

Keuken Lango 695

Op zoek naar een nostalgische look in een modern jasje? Dan zit je bij deze keuken helemaal goed. Natuurlijke kleuren worden stijlvol gecombineerd met een strak design en dankzij de verschillende bovenkasten beschik je over veel opbergruimte. Een multifunctionele keuken waar sfeer voorop staat. 

Landelijk en modern


Handige bovenkasten

Terwijl jij je favoriete maaltijd bereid, wil je gemakkelijk kunnen pakken wat je nodig hebt. Dat kan in deze keuken dankzij de verschillende bovenkasten. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor jouw kookgerei en kun je comfortabel aan de slag in jouw nieuwe keuken. Dankzij de moderne grepen maak je de kasten gemakkelijk open. Onder de bovenkasten vind je een verlichting. Dit geeft niet alleen extra sfeer, maar is ook super handig tijdens het koken. 

Warme sfeer

De keuken is een belangrijke plek in het huis en dat is niet voor niets. Het is waar je ‘s ochtends begint aan je dag met een kop koffie en ‘s avonds de dag weer afsluit tijdens een lekkere maaltijd. Gelukkig biedt deze keuken alles voor een warme sfeer. Zo zijn de kasten prachtig uitgevoerd in een donkerbruine houtlook en is het kunststof keukenblad voorzien van een strakke betonlook. Hierdoor geniet je van een prachtig geheel en wordt jouw keuken hét sfeervolle plekje in huis. 

Hoogwaardige apparatuur

Het is de apparatuur die deze keuken helemaal af maakt. Zo is de keuken voorzien van een ruime Siemens koelkast met ingebouwde vriezer. Ook met de hand afwassen is verleden tijd dankzij de Siemens vaatwasser. Bovendien beschikt deze over VarioSpeed, waardoor je de  vaatwasprogramma’s tot wel 50 procent kunt verkorten! Een perfecte schone vaat die binnen mum van tijd perfect droog is.

Flexibel

Een opvallend detail in deze ruimte is de flexibele kraan. Hoewel de keuken voorzien is van een Siemens vaatwasser is het meer dan handig om de kraan te kunnen bijstellen voor het schoonspoelen van de pannen bijvoorbeeld.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken