Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Kos
Brugman badkamer Kos
Brugman badkamer Kos
Brugman badkamer Kos
Brugman badkamer Kos
Brugman badkamer Kos
Brugman badkamer Kos

Badkamer Kos

Een natuurlijke look met een Scandinavisch tintje. Dat is hoe we deze badkamer het beste kunnen typeren. We kunnen je wel verzekeren dat het niet helemaal back to nature wordt, want met een ligbad, regendouche en dubbele wastafel is hij van alle gemakken voorzien.

Natuurlijk & rustiek

  • Douchecabine met regen- en handdouche
  • Extra lang wastafelmeubel met dubbele wasbak
  • Spiegel met ingebouwde led-verlichting
  • Ingebouwd ligbad met handdouche
  • Hangend toilet met softclose


Ultiem genieten

Dit is een compacte badkamer om ultiem in te genieten. Of dat nou van de verhoogde douchecabine met een fijne regendouche is, of van het ontspannende ligbad. Extra handig aan het bad is de handdouche.

Fijne materialen

De houten materialen van de badkamer in combinatie met de grijze tegels zorgen voor de perfecte natuurlijke uitstraling. De verhoging van de douche is bovendien niet gemaakt van echt hout, maar houtlook stenen, waardoor vocht geen enkel probleem vormt. De lange opstaande rand boven het bad en toilet is enorm fijn voor accessoires of planten om de ruimte nog meer sfeer te geven.

Luxe douchen

Opbergruimte heb je natuurlijk nooit genoeg, maar met dit ruime badkamermeubel kom je in ieder geval een heel eind. De hangende kast uit Bardolino eiken heeft bovendien een opzetkom. Heel handig voor als je met meerdere mensen in de badkamer moet zijn.

Prijs zoals opgesteld € 6.874

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken