Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman toilet Gold
Brugman toilet Gold
Brugman toilet Gold

Toiletruimte Gold

Gewoon thuis op het toilet, maar het voelt alsof je jezelf waant in een luxueus hotel. Dat is exact het gevoel wat dit toilet je geeft.

Luxe & stijlvol

  • Gouden wandtegels als eyecatcher
  • Hangend toilet met ingebouwde bedieningspaneel en softclose
  • Stijlvol wasbakje
  • Grohe geborstelde hard graphite kraan en accessoires


Luxe hotelsfeer

Zeg nou zelf… Die gouden tegels geven je toch een enorm gevoel van luxe? En dat gewoon thuis op het toilet. De gouden tegels vormen daarom dé eyecatcher van dit toilet. In combinatie met de antraciete vloertegels en de natuurlijk gekleurde muren vormt het een fijn geheel.

Ruimtelijk

Naast de look is het zwevend toilet een opvallend onderdeel van deze ruimte. Doordat deze aan de muur hangt geeft dit een ruimtelijker gevoel.

Handen wassen

Wat is een toiletruimte zonder handig fonteintje? De Grohe kraan kleurt perfect bij het materiaal van de accessoires en heeft bovendien een handige draaifunctie. Dit geborstelde hard graphite is niet alleen prachtig, maar ook krasbestendig waardoor het jarenlang mooi blijft dankzij de geavanceerde coatingtechnologie.

Prijs zoals opgesteld € 1.868

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken