Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

keukeneiland brugman
aanrechtblad brugman

GL Toute

Stijlvolle eilandkeuken

  • Betonlook deuren
  • Eiland opstelling met zitgedeelte
  • Koffiecorner in hoge kastcombinatie
  • Zwarte greeplijst

Keuken GL Toute

Keuken GL Toute is een stijlvolle eilandkeuken, uitgevoerd met betonlook keukenfronten. Het keukeneiland is voorzien van een zwevend werkblad met een ruim zitgedeelte, waardoor je elke dag kunt genieten van een heerlijk ontbijt aan de bar. De hoge kastenwand is voorzien van een luxe koffiecorner en inbouw keukenapparatuur. Het blad van het kookeiland en de nis in de kastenwand zijn uitgevoerd in hetzelfde hout design. De GL Toute heeft een zwarte greeplijst wat zorgt voor een strakke en contrasterende uitstraling.
 
Is deze keuken iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Onze adviseurs laten je alle mogelijkheden zien en helpen je graag met het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Prijs zoals opgesteld € 13.600

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken