Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

GL Pamag 60G

Prijs zoals opgesteld
€ 32.900
Prijs zoals opgesteld € 32.900

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Wil jij een echte leefkeuken? Dan heb je hem bij deze zeker gevonden. Het heerlijke kookeiland inclusief tafel zorgt ervoor dat iedereen graag in de keuken is en blijft. Met een Quooker, oven, combimagnetron, stopcontact in het werkblad en nis voor de koffiecorner met hippe tegels is de keuken van alle gemakken voorzien.

Modern & luxe

  • Kookeiland met tafel en handige opbergvakken
  • Stopcontacten weggewerkt in werkblad
  • Koffiecorner met hippe metrotegels
  • Keramiek werkblad
  • Whirlpool apparatuur (oven, magnetron, vaatwasser en kookplaat)


Leefkeuken

Het fijne aan dit keukeneiland is dat het beschikt over een tafel met zitgedeelte. Dit betekent dat je niet alleen zittend je groenten kunt snijden, maar ook lekker samen kunt zijn wanneer de een bijvoorbeeld in de keuken bezig is en de ander nog even de krant leest of alvast een wijntje pakt.

Praktisch koken

Koken dat kan iedereen op deze inductiekookplaat van Whirlpool met maar liefst tien inductiezones. In een handomdraai laat je deze samenvoegen voor grotere pannen. Bovendien verwarmt het enkel de pan en niet de kookplaat waardoor je energieverspilling tegengaat. Ook uit de oven of combimagnetron tover je allerlei heerlijke gerechten.

Wegzwijmelen

Het keramieken werkblad met marmerlook is om bij weg te zwijmelen. Helemaal in combinatie met de achterwand van metrotegels met een dito look in een contrasterende kleur. Dit maakt het de ideale plek voor een koffiecorner of om te gebruiken als extra werkruimte.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken