Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

GL Frejus 36A

Prijs zoals opgesteld
€ 25.500
Prijs zoals opgesteld € 25.500
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

  • Ledverlichting in kleur/warmte aanpasbaar
  • Bora kookplaat
  • Grote koelkast met hyperfreshladen
  • Koffieapparaat en oven


De GL-Frejus 36A keuken is een innovatieve keuken dankzij de verlichte greeplijsten en ledverlichting die in kleur en warmte aanpasbaar zijn. De arctisch witte kleur zorgt voor een moderne look. Dankzij de Bora kookplaat en grote koelkast met hyperfreshladen is deze keuken prettig in gebruik.

Brugman keuken GL-Frejus 36A

Deze moderne keuken in arctisch wit is een innovatieve keuken dankzij de verlichte greeplijsten. De ledverlichting is in kleur en warmte aanpasbaar. Dankzij de ingebouwde glazen wandkasten kun je veel spullen decoratief opbergen. De Bora kookplaat is stijlvol en zorgt ervoor dat je optimaal kunt koken.

Het werkblad is strak afgewerkt met een dikte van maar 1 cm. Je kunt veel producten opbergen in de grote koelkast met hyperfreshladen. Het koffieapparaat en de ingebouwde oven zijn ook bij deze moderne keuken inbegrepen. Je bent dan ook van alle gemakken voorzien.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de keuken GL-Frejus 36A iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken