Follet 413

Landelijk en strak

  • Onderhoekkast met draaicarrousel
  • Gaskookplaat van 90 cm met wokbrander
  • Koel-vriescombinatie met nofrost-systeem
  • Composieten werkblad en achterwand


De Follet 413 keuken is zowel klassiek als modern en dankzij de mat gelakte fronten met ingefreesd kader eenvoudig schoon te houden. De keuken beschikt daarnaast over handige opbergmogelijkheden, zoals een onderhoekkast met draaicarrousel en een koel-vriescombinatie met no-frost systeem.

Brugman keuken follet 413

Deze Follet 413 keuken is zowel klassiek als modern. De keuken is eenvoudig schoon te houden door de mat gelakte fronten met ingefreesd kader. De onderhoekkast beschikt over een draaicarrousel, waardoor je eenvoudig je pannen kan pakken en opbergen. De gaskookplaat beschikt over een wokbrander, waardoor je wokgerechten nog beter zullen smaken dan op een gewone pit.

De zwarte accenten van de afzuigkap en apparatuur komen terug in het design van de regaal. Het werkblad en de achterwand zijn van composiet, wat zorgt voor een hoge kras- en vlekbestendigheid. De ingebouwde koel-vriescombinatie met nofrost-systeem zorgt voor een lang behoud van je gekoelde producten.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de hoekkeuken Follet 413 iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten