10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Landelijk moderne keuken Follet
landelijke moderne keuken follet
landelijke moderne keuken follet

Keuken Follet 413

Vind jij het lastig om te kiezen tussen klassiek en modern? Deze keuken heeft het allebei dankzij de gefreesde kastdeuren met een matte antraciet lak. De zwarte grepen en het lichte composieten werkblad met spatrand maken de keuken die vol handige en innovatieve opbergmogelijkheden zit, helemaal af.

Klassiek & modern

  • Composieten werkblad met 15cm hoge spatrand
  • Koel-vriescombinatie met nofrost-systeem
  • Hoekkast met draaicarrousel
  • Grote gaskookplaat met wokbrander
  • Regaal systeem opbergrek

 

Opberggemak 

Een hoekkeuken is de ideale manier om extra kastruimte te creëren en dat is bij dit model dan ook zeker gedaan door de hoekkast met draaicarrousel. De perfecte opbergplek voor pannen, omdat je er niet alleen veel in kwijt kunt, maar er ook makkelijk naar reikt zonder dat je allerlei acrobatische toeren hoeft uit te halen. Al zijn de vier lades met soft close ook meer dan fijn om veel spullen in te stallen. Het regale open opbergsysteem boven de wasbak en het werkblad is niet alleen stijlvol voor leuke accessoires, maar kun je ook gebruiken als opbergplek voor keukenspullen waar je graag mee wilt pronken.

Lekker wokken

Wanneer je graag kookt is dit de ideale keuken voor jou dankzij het royale fornuis dat werkt op gas. Extra fijn is de wokbrander, waardoor het wokken een stuk makkelijker wordt gemaakt én dat proef je zeker terug in het eindresultaat.

Kras- en vlekbestendig

Het composieten keukenblad is een van de pronkstukken van deze keuken. Helemaal handig dat deze nog 15 cm. is doorgetrokken waardoor je een spatrand hebt voor al je spetters. Iets wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. Composiet is heel bestendig tegen krassen en vlekken, dus in dit model kun je lekker losgaan zonder je zorgen te hoeven maken.

Prijs zoals opgesteld € 11.950
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken