10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Landelijk moderne keuken Follet

Follet 412

Landelijk en strak

  • Veel lades bij het kookgedeelte
  • Diepe onderhoekkast met legplanken = efficiënt gebruik van de kastruimte
  • Granieten werkblad van 3 cm

Keuken Follet 412

Deze veelzijdige hoekkeuken heeft een klassieke basis in een modern jasje. De authentieke details zijn terug te zien in de kaderfronten, het donkere, graniet werkblad en de nostalgische tegelachterwand. Tegelijkertijd geven de strakke lijnen, de roestvrijstalen grepen en de minimalistische aanblik hier een moderne draai aan.

De keuken heeft een praktische hoekopstelling met onderkasten, bovenkasten en veel lades bij het kookgedeelte. De lades variëren in diepte en zijn ideaal voor het opbergen van kookgerei dat je veel gebruikt, zoals pannen, spatels, kruiden en specerijen.

Tevens is de keuken voorzien van een diepe onderhoekkast met legplanken. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in deze keuken. De scherp geprijsde keuken is compleet met luxe inbouwapparatuur, waaronder een combimagnetron op ooghoogte, een roestvrijstalen afzuigkap en een stoere gaskookplaat.

 

Prijs zoals opgesteld € 8.550
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken