Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Ferro

Een moderne badkamer met een tikkeltje okergeel. Een absolute trendkleur van nu die zomaar eens heel lang mee kan gaan. Maar deze badkamer heeft niet alleen de looks, ook het comfort van het vrijstaande ligbad, de heerlijke regendouche en het in het oog knallende toilet maken dit tot een fijne ruimte.

Modern & comfortabel

  • Vrijstaand ligbad
  • Betongrijs kleurig toilet
  • Inloopdouche met regen- en handdouchekop
  • Extra ruim badkamermeubel
  • Glazen douchewand in rookgrijs

 

Unieke badkamertegels

Deze badkamer is absoluut het zonnetje in huis, al kan de okergele muur ook gerust vervangen worden voor een andere kleur wanneer dit niet helemaal je smaak is. Al geeft het wel een hele fijne energie aan de ruimte en kleurt het fijn bij het wit, de unieke tegels in de douche en betonlook blad van het badkamermeubel.

Praktisch opbergen

Het betonnen blad met hoogglans witte onderkast is niet alleen eenvoudig schoon te maken, maar ook heel praktisch vanwege de ruime opberglades. Het meubel heeft aan één kant een wasbak en de andere kant heb je ruimte om bijvoorbeeld je haar- of make-upspullen uit te stallen.

Stijlvol grijs

Een ontspannen moment geeft deze badkamer je zeker met het fijne ligbad of de heerlijke douche waarbij je kan kiezen tussen de regen- of handdouche. Of doe eens gek, want beide kan natuurlijk ook gewoon. De rookgrijze, glazen douchewand zorgt voor een subtiele afscheiding van de ruimte net als het muurtje met open venster waar het toilet zich achter bevindt. Nog zo’n eyecatcher trouwens met de unieke betongrijze kleur.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken