Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Moderne luxe keuken Falro
Keukens

Falro 606

Prijs zoals opgesteld
€ 12.200
Prijs zoals opgesteld € 12.200
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

  • Ruime laden aan kookzone
  • Moderne headroom afzuigkap
  • Ruime spoelbak
  • Hoge apothekerskast

Keuken Falro 606

Strak, modern en ruim opgezet: deze veelzijdige U-keuken is van alle gemakken voorzien. De keuken is uitgevoerd in een stijlvolle, lichtgrijze laktint die schitterend combineert met de zwarte grepen en het donkere aanrechtblad. Deze keuken heeft daarnaast allerlei praktische voordelen. Zo bevinden zich ruime laden met binnenladen bij de kookzone, wat ideaal is voor grote pannen en bestek.

Ook de apothekerskast is handig voor het efficiënt opbergen van keukengerei. De ruime spoelbak zorgt voor extra gemak tijdens de kookvoorbereidingen, zoals het wassen van groenten. Daarbij heeft de moderne keuken ook nog eens een gezellige ontbijtbar, wat zorgt voor een extra sfeervol en open karakter van de keuken.

Qua apparatuur laat deze keuken ook niets te wensen over. Zo is de keuken onder andere voorzien van een moderne, diagonale afzuigkap voor extra hoofdruimte en een luxe combimagnetron. 

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken