Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Diablo

Met deze lichte tinten creëer je een zee aan ruimte in jouw badkamer, ook als je minder vierkante meters tot je beschikking hebt. Want een lichtgekleurde vloer en muren in dezelfde stijl gecombineerd met een transparante douchewand werken als een toverstafje en zorgen voor een ruimtelijk effect. Ben jij gek op de marmerlook? Dan is dit jouw badkamer!

Modern & uniek

  • Dubbele wastafel 
  • Extra grote douchecabine met ingebouwde regendouche
  • Marmerlook tegels
  • Hangend toilet
  • Witte design radiator


Hangende meubels

De hangende wastafel en toilet ogen niet alleen heel luxe, maar hierdoor is de badkamer ook in een handomdraai schoon te maken. Wel zo fijn! Boven het toilet zit bovendien een handige richel om wat accessoires op uit te stallen.

Droomcabine

Dit is een badkamer waar je naar blijft kijken en dat komt niet alleen door de wandtegel met marmerlook. Ook de extra ruime douchecabine trekt de aandacht. Dat daar zowel een regen- als handdouche in zitten geeft veel comfort. Met je ogen dicht is het net alsof je in het regenwoud staat en de warme regenstralen over je hoofd stromen. Helemaal even weg in je eigen badkamer dus.

Uniek patroon

De tegels zorgen ervoor dat deze badkamer een absolute eyecatcher is. Ze hebben alle hun eigen unieke patroon en samen met de marmerlook, zorgt dat voor een natuurlijk en speels geheel.

Prijs zoals opgesteld € 8.220

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken