Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Cube blauw
Brugman badkamer Cube blauw
Brugman badkamer Cube blauw
Brugman badkamer Cube blauw
Brugman badkamer Cube blauw
Brugman badkamer Cube blauw

Badkamer Cube blauw

Ben je op zoek naar een badkamer met iets speciaals? Laat dan deze badkamer niet aan je neus voorbij gaan, want niets is standaard. Het ovaalvormige vrijstaande bad en de gouden regendouche zorgen voor een echte wellness sfeer.

Details

  • Inloopdouche met handdoekenrek, regen- en handdouche
  • Hangende badkamermeubels in hoogglans
  • Extra grote wasbak met twee kranen
  • Design radiator
  • Spiegel met ledverlichting


Combinatie tegeltrends

De combinatie van de kleine blauwe metrotegels met de grote witte marmerlook wandtegel en de rustgevende grijze vloertegels vormen de eyecatcher van deze badkamer. Je zou kunnen zeggen dat er verschillende tegeltrends zijn gecombineerd, maar gelukkig zijn deze trends tijdloos en blijven ze een goede keuze.

Gouden details

Een ander opvallend item is het badkamermeubel uitgevoerd in hoogglanslak. Daarboven hangt een handige spiegel met helder led verlichting. De dubbele kranen van Ben Sanitair zijn uitgevoerd in geborsteld messing net als alle andere accessoires en de douchekranen trouwens. Zo worden de gouden details doorgevoerd in de hele badkamer voor een chique geheel.

Handig muurtje

Dat de ontwerpers overal aan hebben gedacht, blijkt wel uit het handige muurtje naast het bad waar niet alleen de kranen uitkomen, maar wat ook handig is om heerlijke badolie op neer te zetten.

Prijs zoals opgesteld € 10.373

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken