Brugman Chip keuken

Strak en luxe

  • Moderne keuken met extra opbergmogelijkheden
  • Compleet met luxe apparaten
  • Geleverd met een composieten werkblad met opstaande rand


De Chip keuken is een ultrastrakke, moderne keuken en uniek dankzij haar matlak uitvoering en greeploze kasten. Dankzij de hoge kasten en luxe lades heb je meer opbergmogelijkheden dan in een normale keuken. Bovendien is deze keuken voorzien van een compleet luxe Whirpool apparatenpakket, waaronder de stijlvolle gas-op-glasplaat.

Brugman keuken Chip

De Chip keuken heeft een modern, ultrastrak uiterlijk vanwege de prachtige matlak uitvoering en de greeploze kasten. Dankzij de hoge kasten en extra luxe lades heb je meer opbergmogelijkheden voor al je keukenspullen. Deze stijlvolle, moderne keuken is niet alleen voorzien van mooie lades, maar ook van een compleet luxe Whirlpool apparatenpakket, waaronder de stijlvolle gas-op-glasplaat en een elegante afzuigkap.

De keuken wordt geleverd met een dun, composieten werkblad met een praktische, opstaande rand. Vloeistoffen kunnen hierdoor niet in de keukenlades terechtkomen. Deze keuken is een alles-in-1 deal, wat betekent dat de bezorging, aansluiting en montage bij de prijs zijn inbegrepen.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de hoekkeuken Chip iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Prijs zoals opgesteld € 9.600
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten