Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Chip

Prijs zoals opgesteld
€ 10.900
Prijs zoals opgesteld € 10.900
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Niet al te veel ruimte en budget voor een nieuwe keuken? Dan is deze strakke en moderne hoekkeuken absoluut een hele goed optie. Inleveren op opbergruimte en apparatuur hoef je in dit geval niet, want dit model is met een combimagnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en koelkast van alle gemakken voorzien.

Modern & strak

  • Composieten keukenblad met 15cm hoge spatrand
  • Keramische gas-op-glas kookplaat
  • Greeploze kasten en lades met veel opbergmogelijkheden
  • Alles-in-één-deal

 

Luxe keukenblad

Een lager budget hoeft zeker niet te betekenen dat je geen luxe keuken kunt kiezen en dat bewijst dit model. De strakke lijnen en het witte matlak bevestigen het moderne karakter. Het composieten blad geeft de keuken daarnaast nog een extra luxe tintje. Fijne aan dit werkblad zijn de sterke, krasbestendige en slijtvaste eigenschappen. De hoge dichtheid van het materiaal zorgt er ook nog eens voor dat het een hygiënische optie is en gemakkelijk in onderhoud.

Alle gemakken voorzien

De keuken is voorzien van lekker veel opbergruimte door de greeploze kasten en twee grote lades. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de vraag of je al je potten en pannen wel kwijt kunt. In deze keuken ontbreekt het je aan niets, want met een combitron, koelkast en vaatwasser heb je alles bij de hand wat je nodig hebt. Nog zo’n fijn apparaat is de keramische Whirlpool kookplaat met gas op glas. Dit is niet alleen heel stijlvol, maar ook heel eenvoudig schoon te houden.

Leuke deal

Dit model is verkrijgbaar in een alles-in-één-deal waardoor bezorging, aansluiting en montage bij de keukenprijs zit inbegrepen. Is dat nou eens een partijtje fijn!

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken