Brugman keuken Cayenne

Tijden van weleer

Magnolia is de kleur van deze keuken. Je ziet keukens wel vaker in deze kleur, maar toch is de Brugman keuken Cayenne uniek. De combinatie landelijk en modern straalt hier namelijk ook een vorm van gezelligheid uit die niet altijd gemakkelijk terug komt in ontwerpen.

Het landelijke aangezicht wordt versterkt door de prachtig gefreesde casette fronten op de deurtjes en de laden. Deze zijn ruim en gemakkelijk te openen door zijn grepen.

Een complete keuken door de ingebouwde koel- vriescombinatie, vlakscherp afzuigkap, vaatwasser, combi oven en gaskookplaat. Dit genoemd, betekent dat natuurlijk niet dat dit de enige manier is om deze prachtige keuken in huis te krijgen, voor meer opties kom je natuurlijk gewoon naar een showroom.

Prijs zoals opgesteld

  • Werkbladen
  • Apparatuur
  • Keukenkasten
  • Accessoires
Totale keuken € 7.795
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten