Brugman badkamer Casoli

Sfeervol en chique

  • Inloopdouche met zitgedeelte
  • Douchewc
  • Dubbele wastafel
  • Luxueuze uitstraling


Badkamer Casoli is een chique badkamer, die door de natuurlijke tegels sfeervol oogt. De combinatie van de tegels met het wit van het wastafelmeubel en de muur zorgt voor een mooi contrast. In de muur zit een prachtige nis, waar glazen legplanken in bevestigd zijn. Hierdoor is een stijlvolle opbergruimte gecreëerd voor bijvoorbeeld douche- en verzorgingsproducten.

Luxe sanitair, elegante meubelen

De badkamer is voorzien van een luxe inloopdouche, waar zich ook een zitgedeelte in bevindt. De regendouchekop kun je in elke gewenste stand zetten, of je nu zit of staat. Het toilet bevat een douchewc. Het keramische wastafelmeubel is greeploos, wat voor een elegant uiterlijk zorgt. Boven de wastafel is een bijpassende spiegelkast bevestigd, die ook voorzien is van verlichting. De moderne radiator biedt genoeg ruimte om je handdoeken aan op te hangen.

Bekijk de badkamer zelf

Benieuwd geworden naar deze grijze badkamer? Kom dan zelf een kijkje nemen in onze showroom, om te kijken of hij aan al je wensen voldoet.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten