Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Casoli badkamer

Badkamer Casoli

Deze ruimte straalt door de natuurlijke kleur tegels veel warmte uit en dat voel je. Dat de badkamer een van de favoriete plekken in het huis moet zijn, daar zijn we het absoluut mee eens en daar zal dit model met de comfortabele inloopdouche met regendouche én zitje alleen maar verder aan bijdragen. En heb je trouwens het douchetoilet al opgemerkt?

Natuurlijk & comfort

  • Douchetoilet
  • Inloopdouche met zitje en regendouche
  • Hangend badkamermeubel in hoogglans wit met dubbele wasbak
  • Spiegel met ledverlichting
  • Nis met glazen legplanken

 

Zittend douchen

Wanneer je even relaxt kan gaan zitten tijdens het douchen dan heb je absoluut geen bad meer nodig, zeker niet als je daarnaast ook nog eens een luxe regendouche hebt.

Comfy douchetoilet

De andere comfortabele eyecatcher van deze badkamer is zeker het douchetoilet. Het toilet met douchefunctie biedt namelijk veel voordelen op een gewoon toilet. Zo geeft het je een persoonlijk verzorgingsmomentje met warm water, waarna je billen vervolgens worden droog geblazen. Het is niet alleen hygiënischer, comfortabeler en frisser, maar bespaart ook wc-papier.

Extra opbergruimte

De opbergruimte daar hoef je bij deze badkamer ook niet over in te zitten. Het hangende badkamermeubel in hoogglans wit heeft naast een handige dubbele wasbak twee handige en ruime lades. De dubbele wastafel is voorzien van een stijlvolle mengkraan, een onmisbaar onderdeel van elke badkamer. Bovendien zit er achter de spiegel die verlicht wordt door ledverlichting ook extra opbergruimte verscholen. En in de nis met glazen legplanken kun je daarnaast op een stijlvolle manier je douche-artikelen uitstallen.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken