Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Carrer

Prijs zoals opgesteld
€ 11.150
Prijs zoals opgesteld € 11.150

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Koken was nog nooit zo leuk in deze landelijke en moderne keuken. Met een natuurlijk uitstraling past hij in vrijwel interieur. Door de frisse mintgroene pasteltinten met houten details, zwarte elementen die terugkomen in de grepen en enorme vrijstaande SMEG koelkast.

Landelijk & modern

 

Juiste combinatie

Dat simpel en mooi hand in hand gaan wist je natuurlijk al en dat gaat ook op voor deze frisse rechte keuken. Het natuurlijke mintgroen in combinatie met het lichte composiet en de houten plank en tussenkast zorgen voor de juiste combinatie waardoor deze ruimte voelt als thuiskomen. Een droomitem in deze keuken is absoluut de SMEG koelkast. De kleur, het design en de ruimte maken dit een exemplaar om verliefd op te worden.

Gelijkmatig verhit

En juist in een ruimte waar jij je thuis voelt, sta je graag te kokerellen. Achter het luxe composieten aanrechtblad voelt iedereen zich absoluut een keukenprins of -prinses en met de Whirlpool inductiekookplaat met vier kookzones waarvan één FlexiCook al helemaal. De zones zorgen ervoor dat het niet meer uitmaakt waar jij je pan precies neerzet en hoe groot deze is. Overal wordt je pan gelijkmatig verhit. Bovendien geeft de kookplaat direct feedback tijdens het koken. Wel zo handig bij het timen om alles tegelijk te kunnen serveren.

Doorgetrokken

Had je trouwens al gezien dat het aanrechtblad doorgetrokken is naar de achterwand? Dit is niet alleen heel chique, maar ook heel praktisch. Het composiet is namelijk makkelijk schoon te maken en dus zijn spetters tijdens het koken geen enkel punt meer.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken