Keuken Carrer

Modern en recht

  • Composiet blad
  • Gelakte deuren
  • Vrijstaande SMEG koelkast

Keuken Carrer 

Deze rechte keuken is uitgevoerd in de rustige mintgroene pasteltint en een licht composieten aanrechtblad. De strakke lijnen in deze moderne keuken worden gecombineerd met landelijke elementen zoals houten details en een vrijstaande SMEG koelkast. Op de houten wandplank en in de nisjes tussen de keukenkasten kan je jouw keuken accessoires mooi tentoonstellen. De donkere grepen zorgen voor een stijlvol contrast in de ruimte. 

Vind je de Carrer ook zo mooi? Of lijkt het op wat je zoekt, maar heb je liever een andere kleur of opstelling? Kom langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en helpen jou bij het creëren van jouw droomkeuken.

Prijs zoals opgesteld € 10.400

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten