Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Bender

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

De keuken van je dromen heb je bij deze absoluut gevonden. Met de vele kastruimte, het felbegeerde keukeneiland en de luxe afwerking is dit een wens van elke kookliefhebber. Een keuken om uren in te kokkerellen of gewoon lekker tijd in door te brengen, omdat hij zo fijn is.

Landelijk & sfeervol


Sfeervol

Deze ruimte ademt een unieke sfeer, waar je de hele dag in wilt zitten en dat komt mede door de zachte en natuurlijke materialen en kleuren. De keukenfronten met een softmatte afwerking benadrukken dit samen met de houten lades, het keramieken keukenblad en de achterwand in de kleur Ambrato. Dit werkblad geeft een luxe uitstraling, kan tegen een stootje en is onwijs hygiënisch.

Flexibel

De Quooker kokend waterkraan maakt het koken niet alleen een stuk gemakkelijker en korter, maar zorgt ook voor een waterbesparing. Het voordeel van deze versie is dat hij ook nog eens flexibel is, zodat hij allerlei kanten op kan bewegen om nog meer gemak te geven.

Ruimte

Maar het grootste voordeel van deze keuken is toch wel alle ruimte. De opbergruimte in de hoge kastenwand, in het keukeneiland én in de glazen bovenkasten. Ideaal om je mooie servies en spulletjes in tentoon te stellen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken