Brugman badkamer Arras

Wellness gevoel

Schitterend is het eerste woord wat in ons opkomt bij het zien van deze badkamer, iedere keer opnieuw. Strak badmeubel van Thebalux, een een uniek vrijstaand ligbad. Allemaal opvallende kenmerken voor een mooie badkamer van Brugman, de Arras.

Harmonieus badkamer geheel

Completeer bovengenoemd geheel met een royale inloopdouche - met schuifwand - tot een praktisch maar harmonieus geheel. Erg ruim opgezet en toch te bekijken in onze showrooms, maar ook veel meer opties zijn daar te vinden.

Prijs zoals opgesteld € 12.595

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten