Brugman Arras badkamer

Landelijk en sfeervol

  •  Vrijstaand ligbad
  •  Strak afgewerkt wastafelmeubel
  •  Royale inloopdouche met schuifwand
  •  Praktische en harmonieuze ruimte


De Arras badkamer brengt rust en natuurlijke schoonheid naar jouw huis. Doordat de ruimte zowel praktisch als harmonieus is, ben je verzekerd van een badkamer waar je dag in dag uit van geniet. Naast de dagelijkse opfrisbeurt in de royale inloopdouche, kun je ook ontspannen in het vrijstaande ligbad.

Brugman badkamer Arras

Deze natuurlijke badkamer zorgt direct voor rust in het huis. Het prachtige design van deze beige badkamer zorgt ervoor dat jij heerlijk kunt ontspannen in deze ruimte. Deze badkamer is zowel praktisch als harmonieus ingericht. Op deze manier ben je van alle gemakken voorzien in deze prachtige badkamer. Naast de dagelijkse opfrisbeurt in de douche kun je ook heerlijk in bad tot rust komen. Het vrijstaande ligbad is namelijk zeer fijn om in te relaxen na een lange dag werken. Het strakke wastafelmeubel met twee kranen zorgt ervoor dat je met z’n tweeën tegelijk je tanden kunt poetsen. Dankzij de royale inloopdouche met schuifwand geniet je van een ontspannen douchebeurt.

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze badkamer met bad en douche precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten