Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Arras

Badkamer Arras

Met deze badkamer waan je je absoluut in een sfeervolle en landelijke ruimte met veel praktische gemakken. Zoals een heerlijke ruime inloopdouche waar meer dan genoeg ruimte is voor twee personen, een dubbele hangende wastafel die ook nog eens voorzien is van een spiegel met ledstrips en natuurlijk dat heerlijke ligbad.

Sfeervol & landelijk

  • Ruime inloopdouche met glazen schuifwand, regendouche en Sunshower
  • Ligbad
  • Dubbele hangende wastafel uitgevoerd in hoogglans wit
  • Grote spiegel met ledverlichting

 

Perfecte combinatie

Deze badkamer past perfect in elk landelijk huis, maar misstaat ook absoluut niet in een moderne woning. De combinatie van het hout, de antraciet tegels en het hoogglans wit zijn ideaal om een warme sfeer met een modern tintje in je badkamer neer te zetten. Het hoogglans hangende badkamermeubel is bovendien erg makkelijk in onderhoud. Veel poetswerk zal je er dus niet aan hebben. En hoe makkelijk is het om twee wastafels in één te hebben met een fijn verlichte spiegel. Zo hoef je nooit meer te discussiëren over wie er het eerst aan de beurt is.

Eyecatcher

De eyecatcher van de badkamer is naar onze mening toch de ruime inloopdouche. In de douche kan je bijna met gemak een heel gezin in kwijt. Maar in je eentje is al die extra beweegruimte natuurlijk ook super fijn. De glazen schuifwand geeft je badkamer niet alleen een ruimtelijk effect, maar is daarnaast ook gewoon heel praktisch om al het water binnen je douche te houden. En dan hebben we het nog niet eens over de ontspannende regendouchekop gehad en de Sunshower met infraroodverlichting. Of het heerlijke vrijstaande ligbad. Krijg jij al zin in een date met deze badkamer?

Sunshower

Over de Sunshower gesproken, dit is echt ideaal om je helemaal door op te warmen op koude dagen. Het infrarode en UV-licht zorgen voor een fijne warmte en ontspanning, waardoor stramme spieren en gewrichten makkelijker in beweging komen. En door de praktische indeling is deze badkamer voor bijna elke ruimte een passende optie.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken