Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Armano
Brugman badkamer Armano
Brugman badkamer Armano
Brugman badkamer Armano
Brugman badkamer Armano
Brugman badkamer Armano

Badkamer Armano

Fris en fruitig voor de dag komen begint in de badkamer. De industriële uitstraling van dit pareltje past naadloos in elk type woning. Dat inclusief de ruime inloopdouche met luxe regen- en handdouche en een handig plankje om je shampoos en scrubs op kwijt te kunnen, maakt dit jouw nieuwe favoriete ruimte!

Industrieel & modern

 

Comfortabel douchen

Comfortabel is deze badkamer absoluut met de Rainbow regendouche met een lekkere grote douchekop. Voel jij de druppels al over je hoofd stromen en de warme straal je hele lichaam omsluiten? Heerlijk! Zeker om even helemaal tot rust te komen na een drukke dag. De ruime inloopdouche heeft een industriële uitstraling met het matzwarte frame. Het plankje dat hierop in het midden is verwerkt, is bovendien erg handig om je douchespullen op te zetten.

Ruimtelijk effect

Wist je dat deze badkamer ook heel geschikt is voor de iets kleinere ruimtes? En het goede nieuws is dat je niet hoeft in te leveren op comfort. Ook zorgen de grote betonlook badkamertegels voor een ruimtelijk effect, waardoor de kamer een stuk groter oogt.

Handig opbergen

In de twee lades onder het hangende badkamermeubel kun je heel wat handdoeken en andere spulletjes kwijt. Nog meer opbergruimte nodig? De grote ronde spiegel heeft ook deurtjes waarachter nog meer verborgen plekjes schuilgaan. En dankzij de twee kranen hoef je nooit meer ruzie te maken wie als eerste zijn tanden mag poetsen.

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Prijs zoals opgesteld € 8.640

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken