Een aanrechtblad van glas laat je keuken stralen

Een glazen aanrechtblad: strak en stijlvol

Wil je een strak en stijlvol werkblad in jouw moderne keuken? Denk dan eens na over een aanrechtblad van glas. Dit wordt vervaardigd uit gehard glas. Het thermisch productieproces zorgt voor een steviger materiaal dan normaal glas. Bij een aanrechtblad van glas kun je kiezen voor een glad of een ruw oppervlak.

Verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen

Wie houdt van design en een moderne keuken, is vast enthousiast over een aanrechtblad van glas. Het is een stijlvol natuurproduct, dat bovendien volop praktische eigenschappen bezit. Een glazen aanrechtblad is duurzaam, bestand tegen vlekken en uiterst hygiënisch. En wist je dat je de keuze hebt uit verschillende kleuren glas, in een glanzende of matte uitvoering? Kijk hieronder of een aanrechtblad van glas aansluit op jouw wensen.

  • Stijlvol design. Een aanrechtblad van glas past perfect in veel moderne keukens. De strakke lijnen en gepolijste randen stuwen jouw designkeuken naar grote hoogte. En de kleur en oppervlakte van het glazen werkblad bepaal je helemaal zelf. Zo kies je altijd een aanrechtblad van glas in de stijl die bij je past.
  • Duurzaamheid. Thermisch gehard glas is erg sterk en duurzaam. Met een aanrechtblad van glas heb je een werkblad dat redelijk tegen een kras en een stootje kan. Gebruik wel een snijplank als je eten bereidt en plaats een onderzetter onder al te hete pannen. Het meest kwetsbare deel van een aanrechtblad van glas zijn de randen; die kunnen nog wel eens beschadigen als je er met iets hards tegenaan stoot.
  • Onderhoud. Elk aanrechtblad van glas is eenvoudig te onderhouden. Een natte doek erover is meestal voldoende. Net zoals bij het ramen lappen, verwijder je vingerafdrukken op je aanrechtblad van glas snel en effectief met een vochtige doek. Let er wel op dat je daarbij geen schuurmiddelen of bijtende schoonmaakproducten gebruikt. Een aanrechtblad van glas is erg hygiënisch, omdat vuil en bacteriën geen kans krijgen om in het werkblad te trekken.

Wij adviseren je graag!

Het kiezen van het juiste aanrechtblad van glas vraagt om een goed advies van een expert. Onze adviseurs staan voor je klaar! Kom langs in een van onze vestigingen en bekijk de vele mogelijkheden.

  • Vraag ons nieuwe gratis keuken en badkamer magazine aan
  • 60 pagina’s vol met inspiratie
  • Binnen 3 dagen in de brievenbus​

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager
Home
Terug
Sluiten