Brugman badkamer brochure: vind snel je droombadkamer

De badkamer brochure

Het is tijd om een nieuwe badkamer te uit te zoeken. Misschien omdat je gaat verhuizen naar een nieuwe koopwoning of gewoon omdat de oude aan vervanging toe is. Een badkamerverbouwing is altijd spannend, daarom ga je je eerst goed oriënteren om te zien wat er allemaal te koop is. Maar bouwmarkten of badkamerwinkels in en uit lopen, maakt de keuze niet altijd makkelijker. Vraag daarom eerst onze badkamer brochure aan.

Vanuit de luie stoel

Het is veel fijner om thuis vanuit je luie stoel door een prachtige, dikke badkamer brochure te bladeren en zo tot ideeën te komen. En dat is nog niet alles. Verzamel de bestelcodes van alles wat je mooi vindt in de badkamer brochure. Zo kunnen wij alles snel en eenvoudig vinden op het moment dat je bij ons in de showroom komt kijken.

Neem mee

De badkamer brochure kun je eenvoudig aanvragen via de website. Vergeet de brochure of uitgezochte bestelcode niet mee te nemen naar de showroom als je de badkamer komt bekijken en bestellen. Zo kunnen we snel je droombadkamer samenstellen aan de hand van de badkamer brochure of makkelijk tonen welk sanitair jij via de badkamer brochure hebt uitgezocht.

Gratis brochure

Bestel onze badkamer brochure gratis en begin snel met het inrichten en uitzoeken van je droombadkamer. Vul gewoon het formulier in op de site en je krijgt de badkamer brochure binnen 3-4 werkdagen thuis gestuurd.

Magazine aanvragen
Afspraak maken