Goed Beter Brugman

Goed Beter Brugman Event

Oriënteer je rustig op je nieuwe keuken of badkamer. Brugman organiseert op donderdag 29 november, vrijdag 30 november, donderdag 6 december en vrijdag 7 december bij verschillende vestigingen het Goed, Beter, Brugman Event. Ontdek tijdens deze avonden de laatste keuken- en badkamertrends, innovaties op het gebied van apparatuur, praktische oplossingen op het gebied van indeling en duurzame mogelijkheden, zoals energiezuinige apparatuur. Goed voor het milieu en beter voor je portemonnee. Dat maakt de keukens en badkamers meer dan mooi.

Tijdens het Goed, Beter Brugman Event zijn we speciaal tot 22:00 uur geopend.

Kies hiernaast jouw Brugmanvestiging en meld je aan voor het Goed, Beter, Brugman Event.

Doe onder het genot van een lekker hapje en drankje keuken- en badkamerinspiratie op en geniet daarnaast van verschillende productdemonstraties en een wijnproeverij!

Deze avond krijg je ook nog eens 25% korting én een wellness weekend met diner cadeau!* Zo kun je even lekker buiten de deur ontspannen, om daarna terug te komen in je eigen sterrenkeuken of wellness badkamer. 

Meld je aan voor het Goed, Beter, Brugman Event

Selecteer een locatie en datum
Wat is je naam?
Wat is je adres?
Wat zijn je contactgegevens?
GDPR checkbox*

Persoonlijk advies

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. 

Laat je inspireren en adviseren tijdens het Goed, Beter, Brugman Event en profiteer daarnaast nog eens van 25% korting*.

Welness weekend met diner cadeau!

Inhoud van de Bongo Cadeaubon voor een Wellnessweekend met diner:

  • 1 wellnessovernachting
  • Inclusief onbijt én diner
  • Keuze uit 70 wellness hotels (alleen 3- en 4-sterrenhotels)
  • Voor 2 personen
  • T.w.v. €169,90

*Acties gelden bij aankoop van een keuken en/of badkamer. De actie “25% korting op alles” geldt t/m 9 december 2018. De aanbieding met de Bongo cadeaubon is alleen geldig van 6 december t/m zondag 9 december 2018. Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Home
Terug
Sluiten