Zo zorgen we voor jouw en onze gezondheid.

Update 1 december 2020

Onze winkels zijn open en we staan graag klaar om je te verwelkomen. Bij voorkeur maak je een afspraak op een dag en tijdstip dat het jou goed uitkomt, zodat je in alle rust en ruimte onze winkel kunt bezoeken. De gezondheid en veiligheid van jou als klant en onze medewerkers is namelijk onze hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen en ontwikkelingen vanuit het RIVM en de overheid op de voet en ondernemen meteen actie als hierom gevraagd wordt.

Lees hieronder de veiligheidsmaatregelen in onze winkels. 
 

Om veilig en fijn te kunnen winkelen houden wij de volgende regels aan:

Gepaste afstand Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.
Bij klachten Blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen.
Geen hand Voor uw en onze veiligheid schudden we geen handen (een glimlach mag altijd).
Hygiëne We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen regelmatig onze handen.
Betaling Betaal bij voorkeur contactloos.
Deurbeleid Wij zien erop toe dat het maximale aantal personen per m2 niet wordt overschreden.
Draag een mondkapje In onze winkel is het verplicht een mondkapje te dragen.

Door al deze aanpassingen is jouw bezoek aan onze winkel wellicht anders dan je van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor je begrip.

Koopavonden

Tot nader bericht zijn we tijdens de koopavonden voortaan geopend tot 20:00 uur.

Afspraak en bezoek aan huis

Wij bieden je de mogelijkheid om een afspraak te maken op een tijdstip dat het jou uitkomt. Eventueel ook buiten onze openingstijden of bij je thuis. Je kunt daarvoor eenvoudig zelf een afspraak maken op onze website of contact opnemen met een vestiging van uw keuze.

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 08:30 -12:30 uur

Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kun je via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op je begrip en zullen er alles aan doen je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren

Wij werken uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij je langskomen om je product vakkundig te installeren. Voor hen en jouw gezondheid vragen wij je om gepaste afstand te houden van minimaal 1,5 meter en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen. Al onze bezorgers hebben instructies gekregen wat betreft de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Tenslotte
We danken je voor jouw begrip. We wensen je en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Paul de Jong

Commercieel directeur Brugman

De maatregelen blijven vooralsnog van kracht tot nader bericht.

Home
Meer
Terug
Sluiten