Jaa jaa, het is weer Brugmania!

Plan hier je afspraak

Het is weer Brugmania! En dat betekent 14 dagen lang het vertrouwde Brugman gevoel én 10% korting op álles! Je krijgt tijdens Brugmania dus de service die je van ons gewenst bent met daarbovenop een nóg fijnere prijs voor jouw nieuwe keuken en/ of badkamer. Dat betekent dus écht heel veel voordeel. Tijdens Brugmania zijn wij speciaal voor jou elke donderdag- en vrijdagavond geopend. 

De agenda stroomt al vol, dus om er zeker van te zijn dat er een adviseur beschikbaar is voor je, raden we je aan een afspraak te maken. Tijdens dit advies krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. 

Benieuwd naar keukens en badkamers van klanten die al geslaagd zijn bij Brugman?

Een afspraak op jouw manier

Afspraak bij ons

Een keuken of badkamer is een aankoop die je niet elke dag doet. Je wilt graag jaren met je keuken of badkamer vooruit kunnen en moet soms moeilijke keuzes daarin maken.

Wij vinden het erg belangrijk om je daarin uitgebreid advies te geven. In de winkel inspireren we je graag met een breed assortiment en de nieuwste ontwikkelingen. Ook tekenen we al jouw wensen uit in een 3D ontwerp.

Afspraak bij jou thuis

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Vind je het prettig om de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer of keuken meteen in daarvoor bestemde ruimte te bespreken? Alles kan. Wij komen graag bij jou langs.

Bij een thuisafspraak krijgt de adviseur meteen een beeld van de mogelijkheden in de ruimte en kan daardoor een advies geven dat exact op maat is.

Bij Brugman krijg je professioneel advies dat past bij je budget

We zetten graag de voordelen van een afspraak bij Brugman voor jou op een rij:

  • Advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs
  • Inspiratie in onze winkels met een breed assortiment en de nieuwste trends en ontwikkelingen
  • Aandacht voor je persoonlijke wensen én budget
  • Het gehele traject dezelfde adviseur bij wie je met alle vragen terecht kan
  • Een afspraak buiten openingstijden is ook mogelijk
Home
Terug
Sluiten