5e apparaat gratis!

Bauknecht bestaat dit jaar 100 jaar en dat willen we bij Brugman niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom ontvang jij als klant bij aanschaf van 4 Bauknecht apparaten het 5e apparaat gratis!*

Bij Brugman verkopen wij een breed assortiment aan Bauknecht producten, zoals koelkasten/ vriezers, kookplaten, ovens/ magnetrons, afzuigkappen en vaatwassers. Onze adviseurs helpen je graag bij het uitkiezen van de best passende apparatuur voor jouw nieuwe keuken.

Uiteraard vergeten we onze badkamer klanten ook niet. Daarom geven wij deze week 10% korting + een Sunshower Pure cadeau* bij aankoop van een badkamer.

Dus ook toe aan een Brugman? Dit is je kans!

Wil je verzekerd zijn van een uitgebreid, vrijblijvend adviesgesprek? Plan dan nu gemakkelijk zelf een afspraak in de agenda van de showroom of neem telefonisch contact met ons op.

* De actie geldt tot en met zondag 8 december. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. 

Laat je inspireren en adviseren bij een van de showrooms van Brugman.

Kom langs wanneer het jou uitkomt

  • Kom je rond etenstijd? Dan zorgen wij voor een lekkere maaltijd!
  • Op afspraak gaan we speciaal voor jou extra open.
  • Op koopavonden tot 21.00 uur geopend.
Home
Terug
Sluiten