Actie bij Brugman - Brugman

Nu tot 20% korting bij Brugman!

Al meer dan 48 jaar zet Brugman zich in voor de beste keuken en badkamer oplossingen. Laat je inspireren en adviseren in een van onze showrooms. We nemen graag de tijd voor jou en jouw droomkeuken of -badkamer.

Ook toe aan een Brugman?

Dit is je kans! Tot en met zondag 27 oktober krijg je 20% korting én een Whirlpool inductiekookplaat met afzuiging cadeau bij aankoop van jouw nieuwe keuken. En bij aankoop van een nieuwe badkamer krijg je wél 10% korting én een Sunshower Pure cadeau*.

Wil je verzekerd zijn van een uitgebreid, vrijblijvend adviesgesprek? Plan dan nu gemakkelijk zelf een afspraak in de agenda van de showroom of neem telefonisch contact met ons op.

Advies aan huis

Wel behoefte aan een nieuwe keuken of badkamer, maar heb je niet zoveel tijd of is het lastig om langs te komen in de winkel? Bij Brugman is het nu ook mogelijk om een adviesgesprek aan huis te plannen. Onze adviseur komt graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken.

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. 

Laat je inspireren en adviseren bij een van de showrooms van Brugman.

Kom langs wanneer het jou uitkomt

  • Kom je rond etenstijd? Dan zorgen wij voor een lekkere maaltijd!
  • Op afspraak gaan we speciaal voor jou extra open.
  • Op koopavonden tot 21.00 uur geopend.
Home
Keukens
Terug
Sluiten