Trend van het moment: kleine wandtegels

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

Trend van het moment: kleine wandtegels

Gepubliceerd op 8-10-2018

Kleine wandtegeltjes zijn een van de grootste trends van dit moment op het gebied van badkamers en toiletruimtes. Kleine tegeltjes hebben een elegante uitstraling en zijn op verschillende manieren te integreren in je badkamer of toilet. Wil jij weten hoe je de kleine tegeltjes trend toepast in jouw sanitaire ruimte? Lees dan snel verder.

Combineer met grootte, vorm en legpatroon

Je kunt alle kanten op met kleine wandtegels. Betegel bijvoorbeeld al je badkamerwanden met kleine tegels, of mix grote met kleine wandtegels. Tegels met een effen kleur combineren erg goed met een paar tegels met een print. Varieer ook vooral met het legpatroon door tegels halfsteens of juist recht onder elkaar te plaatsen. Je kunt ook een vorm creëren met je tegels, zoals een vierkant, ovaal of een bloem.

Tegels in alle kleuren van de regenboog

Brugman heeft een ruim aanbod wandtegels voor in de badkamer of het toilet. Er zijn wandtegels verkrijgbaar met felle kleuren, in aardetinten, mozaïek of met een patroon. Naast de kleur heb je ook wat betreft vorm meer dan genoeg keuze. Een platte, gladde tegel past overal goed bij, maar ook de metro tegel is een goede optie. Deze wandtegel heeft een langwerpige vorm met afgeschuinde kanten, wat zorgt voor een speels effect.
 

Creëer een subtiel effect

Je kunt de gehele badkamer- of toiletwand voorzien van tegels, maar ook gaan voor een subtiele toevoeging van kleine wandtegels. Zo kun je bijvoorbeeld tegels met een patroon plaatsen op één muur of een nis voorzien van mooi mozaïektegels. Het is ook een mogelijkheid om de buitenkant van je bad te betegelen. Dit geeft een stijlvol en toch speels effect.  

Gratis Brugman magazine

Wil jij meer toepassingen zien van elegante, kleine wandtegels of gewoon badkamerinspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Home
Terug
Sluiten