Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De mooiste badkamertegels op dit moment

Gepubliceerd op 1-01-1970

Badkamertegels uitzoeken kan een heel werk zijn. Het keuzeaanbod is enorm groot en dat kan het vaak lastig maken om de juiste badkamertegel te kiezen die qua materiaal, kleur en eventuele motieven perfect in de ruimte past. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, zetten wij de mooiste badkamertegels van 3 van onze leveranciers van dit moment op een rijtje.

1. Rex

Wanneer je op zoek bent naar elegante en robuuste badkamertegels van keramiek, ben je bij Rex aan het goede adres. Drie collecties verdienen hierbij de aandacht:

  • Visions by Rex. De robuuste vloertegels van Visions bieden de perfecte combinatie van houtlook met een cementlook waarmee je een stoere, rauwe uitstraling kunt creëren. Kies bijvoorbeeld voor houtlook vloertegels in combinatie met grote wandtegels in een aparte vorm.
  • La Roche di Rex. Tegels van La Roche di Rex lijken sprekend op steen. Elke tegel is anders en bestaat uit meerdere kleurtonen. Dit resulteert in een unieke en eigentijdse badkamer. 
  • Ardoise. De badkamertegels van Ardoise ogen heel natuurlijk dankzij de natuurlijke kleuren, karakteristieke nerven en unieke structuur. Tip: combineer lichte en donkere natuurlijke kleuren met elkaar en creëer zo een spannend effect in je badkamer.

2. Coem

Coem is een Italiaans tegelmerk dat zich kenmerkt door natuurlijke tinten en oppervlakken in combinatie met het Italiaanse gevoel voor design.

  • Cardoso. Deze collectie bestaat uit tegels met een prachtig robuuste natuursteen uiterlijk die zacht aanvoelen maar enorm bestendig zijn, ideaal voor in de badkamer. Je hebt de keuze uit verschillende natuurlijke tinten.
  • Pietra Valmalenco. De Pietra Valmalenco tegels hebben ook een natuursteen uiterlijk, maar veel subtieler dan de collectie van Cardoso. Deze tegels zijn de perfecte keuze wanneer je een iets zachtere uitstraling wilt creëren in je badkamer.

3. Unicom Starker

Wil jij graag je badkamer betegelen met tegels met een hout-look? Dan vallen deze twee collecties van Unicom Starker vast bij jou in de smaak:

  • Oak. De Oak tegelserie bestaat uit diverse tegels met een houtstructuur die je badkamer een warme uitstraling geven. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende houttinten en formaten.
  • Kauri. Met de hout-look badkamertegels van Kauri krijgt je badkamer een eigentijds uiterlijk. Combineer verschillende kleuren met elkaar voor een unieke badkamer.

Meer weten over badkamertegels? 

Wil je graag nog meer weten over de mogelijkheden? Bestel ons gratis magazine en laat je inspireren door alle verschillende soorten badkamertegels. 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken