Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Welke woonstijl past bij jou? Doe de test!

Gepubliceerd op 1-01-1970

Ben jij van plan om je interieur te vernieuwen maar weet je niet goed welke interieurstijl je moet kiezen? Dit is heel begrijpelijk want er zijn veel mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Toch is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt want je wilt natuurlijk niet na een korte tijd alweer uitgekeken zijn op je nieuwe interieur. Wij helpen je hier graag bij!

Welke interieurstijlen zijn er allemaal?

Je kunt kiezen uit verschillende interieurstijlen. De belangrijkste hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

Landelijk

Ben je op zoek naar een warm en sfeervol interieur met nostalgische details? Dan is een landelijke interieurstijl wellicht iets voor jou. Deze stijl kenmerkt zich door een robuuste uitstraling, natuurlijke materialen en warme grijstinten.

Klassiek

De klassieke interieurstijl lijkt een beetje op de landelijke interieurstijl, omdat beiden de nostalgische sfeer van vroeger uitstralen. Maar er zijn ook een aantal verschillen. Zo worden er vaak crèmekleurige tinten gebruikt in klassieke keukens. Daarnaast hebben klassieke keukens vaak een sierlijke uitstraling dankzij de glazen deurtjes en tierelantijnen.

Modern

Houd je van orde, rust en symmetrie? Dan is een moderne interieurstijl jou op het lijf geschreven. De strakke lijnen en de gladde afwerking zijn typerend voor deze interieurstijl. Daarnaast kunnen de nieuwste apparaten zeker niet ontbreken. Deze zijn vaak mooi weggewerkt in het minimalistische interieur.

Design

Wanneer je echt een luxueuze, unieke uitstraling wilt, kun je het beste kiezen voor een design interieurstijl. Deze stijl kenmerkt zich door strakke vormen, een minimalistische uitstraling en een perfecte afwerking. 

Doe de woonstijl test

Heb jij na het lezen van bovenstaande beschrijvingen nog steeds twijfels over welke interieurstijl jij het mooist vindt? Doe dan hier de woonstijl test! Deze test is ontwikkeld door Brugman in samenwerking met Plus Magazine. Na het beantwoorden van een aantal vragen wordt verteld welke woonstijl jou op het lijf is geschreven. Zo kom je hopelijk weer een stapje verder in jouw zoektocht naar dé ideale interieurstijl! 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken