Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Maak het jezelf makkelijk in de slimme keuken

In de keuken ben je vaak flink aan het multitasken. Dat heeft soms best zijn charme. Maar als het betekent dat je met een oververhit hoofd aan een tafel vol gasten ploft, is het niet ideaal. Gelukkig wordt onze keuken steeds slimmer. Met keukenapparatuur en toepassingen die ons werk uit handen nemen bijvoorbeeld. We zetten 5 slimme vondsten voor je op een rij.

Je boodschappen langer vers houden

In één keer je weekboodschappen doen bespaart je heel wat tijd en moeite. Maar het is vaak een uitdaging om de ingrediënten vers te houden. Een koelkast met vershoudzones biedt uitkomst! In deze zones is de temperatuur 0 graden (of net iets hoger) en is de luchtvochtigheid perfect. Dit zorgt ervoor dat je groente, fruit en zuivel tot wel drie keer zo lang kunt bewaren. Ook je vlees en vis houd je langer goed.

De stoomoven het werk laten doen

Met een stoomoven zet je snel een lekkere én super gezonde maaltijd op tafel. Je maakt er alles in klaar, óók meerdere gerechten tegelijk. De oven neemt je heel wat werk uit handen: nadat jij hebt aangegeven wat er op het menu staat (dit kan zelfs via een app op je telefoon), stelt de oven zelf de temperatuur en bereidingstijd in. Ook fijn: je eten kan nooit aanbranden of overkoken. Kun jij dus met een gerust hart wat anders gaan doen. Na afloop maak je de oven makkelijk en snel schoon met een doekje. Scheelt je bergen afwas.

Je kookplaat met je mee laten denken

Met een moderne inductiekookplaat heb je al heel wat slimme functies te pakken. De kookplaat warmt snel op, koelt snel weer af en heeft (tegenwoordig) vaak flexibele kookzones. Je kunt je pan dan wegzetten waar je maar wil en het hitteveld past zich precies aan de bodem van de pan aan.

Ook je grotere pannen kun je zo prima kwijt. Omdat niet de kookplaat maar de pan wordt opgewarmd, kun je je niet zomaar verbranden. En ook per ongeluk het gas aan laten staan is er niet meer bij. Toe aan nóg meer functionaliteit? Ga dan voor een kookplaat die je met je telefoon kunt bedienen.

Direct kokend water tappen

Ideaal: altijd kokend water bij de hand. Met een kokend water kraan zet je in een handomdraai een kop thee en kun je meteen je pasta en eitjes op het vuur zetten. Mooi meegenomen: je pakt altijd alleen de hoeveelheid die je nodig hebt en je hoeft het water niet te laten lopen tot het warm is. Zo verspil je niets. Als je een combi-model installeert, kun je óók ‘gewoon’ warm, koud, koel bruisend én gefilterd water tappen.

Je wijn op de juiste temperatuur serveren

Ben je een wijnliefhebber? In een wijnklimaatkast, of wijnkoelkast, bewaar je jouw wijnvoorraad altijd onder de perfecte omstandigheden. Donker, met de juiste luchtvochtigheidsgraad, een stabiele temperatuur en constante luchtcirculatie. En dat proef je! In een model met meerdere temperatuurzones kun je alle smaken kwijt.

Meer makkelijke & slimme tips?

Ontdek meer makkelijke & slimme tips op de website van Brugman of kom langs in een van onze showrooms. Door de uitgebreide kennis van de keukenadviseurs van Brugman kunnen zij jou uitstekend persoonlijk advies geven op het gebied van slim keukenapparatuur.

Maak hier een afspraak met een Brugman adviseur, zodat zij genoeg tijd voor jou kunnen nemen om alle wensen door te spreken. De afspraak is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Tilburg

Antoon Boeren

Ook toe aan een Brugman?

Kom langs in de winkel of plan een thuisafspraak

Je ontvangt nu behalve 20% korting op elke keuken en 10% korting op elke badkamer ook nog een gratis Aquahot kraan en/of een gratis spiegel met LED. We nemen graag de tijd voor jou en jouw droomkeuken of -badkamer.

  • Bekijk actie
Magazine aanvragen
Afspraak maken