Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Nieuw in 2021 bij Brugman!

Wij zijn altijd op zoek naar manieren of producten om jouw keuken nog praktischer, mooier en stijlvoller te maken. Daarom zorgen wij regelmatig voor nieuwe producten in ons assortiment, zo ben je verzekerd van de nieuwste producten in jouw stijlvolle keuken. Lees snel verder en laat je verbazen hoe praktisch je je keuken kunt maken.

Quva vacumeermachine

Deze handige machine zorgt dat voedsel tot 3x langer bewaard kan worden. Met de vacumeermachine worden de etenswaren gemakkelijk vacuüm verpakt. Op deze manier blijft de smaak langer goed en wordt verspilling tegengegaan. De machine is verwerkt in het keukenblad, waardoor je deze altijd binnen handbereik hebt.

Kookplaat met Vario kookzones

Je kent het wel, je wilt een pan op je inductieplaat zetten, maar deze is te groot. Bij de kookplaten met Vario kookzones hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Het maakt namelijk niet uit waar je de pan neerzet, de plaat wordt warm daar waar de pan staat. Ideaal wanneer je een grote pan wilt gebruiken!

Kookplaat met downdraft afzuiging

Een afzuigkap is een groot apparaat in de keuken. Wanneer je deze uit je keuken wilt hebben, maar geen last wilt ondervinden van de geurtjes tijdens het koken, is een kookplaat met downdraft een goede keuze. Bij een downdraft afzuiging worden de geurtjes niet naar boven, maar naar beneden gezogen, de kookplaat in.

Plasmamade filter

Wil je van ongewenste geuren, fijnstof, bacteriën en pollen af? Kies dan voor een Plasmamade filter! Dit is een zelfreinigend luchtfilter gericht op een gezond binnenklimaat. Een Plasmamade filter is geschikt voor (vrijwel) ieder soort afzuigkap en is ook nog eens duurzaam. Een afvoersysteem buiten aanleggen is verleden tijd. Met het filter wordt gebruik gemaakt van recirculatie, dit houdt in dat de lucht van de afzuiging wordt gefilterd en weer terug de ruimte in geblazen wordt. Geniet jarenlang van dit zelfreinigend en onderhoudsvriendelijk filter. het Plasmamade filter gaat namelijk een keukenleven lang mee.

Gekleurde kranen en matchende spoelbakken

De tijd van alleen chromen en rvs kranen en spoelbakken is voorbij. Steeds vaker zien we gekleurde kranen. Om voor een geheel te gaan, is het ook mogelijk om matchende spoelbakken bij je kraan te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan zwart, koper, wit of voor de echte waaghalzen goud!

AEG comfortlift vaatwasser

De nieuwste AEG vaatwasser heeft een Comfortlift systeem. Hiermee til je in één beweging de onderste lade naar boven. Zo hoef je niet meer te bukken om de vaatwasser in- of uit te ruimen!

Stoomoven

Gemak en snelle recepten worden steeds belangrijker in ons drukke leven. Een stoomoven is een ideale uitkomst. In een stoomoven kun je gezonde maaltijden maken én je kunt een stoomoven op afstand bedienen. Zo kun je de oven aan zetten wanneer je naar huis rijdt, zodat jouw maaltijd klaar is op het moment dat je thuis komt, ideaal dus!

Koelkast met bar

Vervelend om heel de koelkast te openen wanneer je alleen jouw favoriete drankje wilt pakken? Neem dan een koelkast met bar! Deze heeft een aparte bar, zodat jij daar al jouw favorieten dorstlessers kan koelen. Dan hoef je alleen nog maar de bar te openen, heb je meer tijd om je drankje op te drinken!

Le Mans hoekkastsysteem

Wanneer jouw aanrecht in een hoek is geplaatst, heb je daaronder vaak nog een hoekkast. Dat is lastig, want hoe zorg je ervoor dat je overal gemakkelijk bij kan? Het hoekkastsysteem van Le Mans biedt een oplossing. Met dit systeem haal je een compleet plateau uit de kast, zodat je ook de achterste dingen makkelijk kunt pakken.

Inductiefornuis

Liever een vrijstaande oven, maar toch genieten van het gemak van koken op een inductieplaat? Kies dan een inductiefornuis. Met een inductiefornuis behoud je het robuuste, stoere deel van een vrijstaande oven, maar geniet je van de gemakken van een inductieplaat.

Greeplijstverlichting

In de keuken is verlichting ontzettend belangrijk. Om te voorkomen dat je elke keer bij betreding van de keuken de verlichting aan moet zetten, kun je er ook voor kiezen om de greep van je keukenkastjes te verlichten. Zo kun je, zelfs in een donkere keuken, gemakkelijk zien waar de greep van je keukenkastje zit.

Gratis magazine

Ben je overweldigd door alle nieuwe producten en zie je door de bomen het bos even niet meer? Bestel dan het gratis magazine en lees deze op je gemak door. Daarnaast kun je ook een afspraak maken met een van onze adviseurs. Welke vraag jij ook hebt, zij beantwoorden hem voor jou! Laat die nieuwe keuken maar komen!

Magazine aanvragen
Afspraak maken